Tandlæge i Hirtshals

tandlægen.dk Nordjyllands Implantatcenter ligger både Hirtshals og i Hjørring og har stor erfaring med tandproteser og implantater, men kan udføre alle behandlinger - også dit regelmæssige tandeftersyn.

Den moderne klinik ligger i centrum af Hirtshals, så det er muligt at nå klinikken nemt, også hvis du bor i det nordligste Nordjylland som eksempelvis Skagen, og tandlægen.dk Nordjyllands Implantatcenter har et stort team af tandlæger og specialister til tandplejere, klinikassistenter og klinikassistentelever.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Implantatcenter i Nordjylland

tandlægen.dk Nordjyllands Implantatcenter i centrum af Hirtshals består af et stort og stærkt team, som udfører alle typer af behandlinger fra tandeftersyn til implantatbehandling. Alle gør deres yderste for at svare på alle spørgsmål og udfører altid behandlingerne topprofessionelt og skånsomt, så du kan føle dig tryg. Og da vi går op i faglighed har vi selvfølgelig også klinikassistentelever, der får alt den praktiske erfaring, der er nødvendigt for at blive en god klinikassistent.
Og da vi ligger midt i Hirtshals, er vi også nemme at nå i bil fra andre steder i Nordjylland som for eksempel Skagen.

Specialister i implantater

Som patient hos tandlægen.dk Nordjyllands Implantatcenter i Hirtshals kan du være sikker på, at du både får kvalitet, og at resultatet bliver æstetisk smukt.
Men vi sørger også for, at det bliver så godt som smertefrit, idet vi anvender lokalbedøvelse og laser ved kirurgi og implantatbehandling.
tandlægen.dk Nordjyllands Implantatcenter i Hirtshals har meget stor erfaring med kirurgi og tandimplantater, og vi kan genopbygge tænder, bid, gummer og knogler. Og så tilbyder vi alle behandlinger under samme tag – også de mere avancerede, såsom tandimplantater, tandfacader, kroner og broer samt paradentosebehandling.

Også en klinik i Hjørring

tandlægen.dk Nordjyllands Implantatcenter har to klinikker i Nordjylland. Vores anden tandlægen.dk-klinik er centralt placeret i Hjørring, så det også er nemt at komme til tandlægen samt at få implantatbehandling, hvor end du bor i det nordjyske.

Tryghed fra start til slut

Når du er patient hos tandlægen.dk Nordjyllands Implantatcenter i både Hirtshals og Hjørring, er du i fokus. Vi bruger tid på din behandling, svarer på dine spørgsmål og vores tandlæger, specialister, tandplejere og klinikassistenter gør deres yderste for imødekomme dine og dine tænders behov samt opfylde dine ønsker.
Det gælder også økonomien. Står du derfor overfor en større tandbehandling, tilbyder vi en fornuftig finansieringsløsning, så du kan føle sig tryg fra du sætter dig i tandlægestolen, til du får tandlægeregningen.