Tandlæge i Karise

tandlægen.dk Karise er placeret i moderne lokaler centralt i byen, hvor vores dygtige personale af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter er klar til at tage imod dig.

Det er vigtigt for os, at du føler dig godt tilpas, om du skal have et eftersyn eller igennem en større tandbehandling. Derfor går vi op i at have en god dialog med dig, og vi er altid omsorgsfulde og grundige i vores arbejde.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Din tandlæge i Karise hedder tandlægen.dk

Halvvejs mellem Køge og Faxe Ladeplads ligger tandlægen.dk Karise i moderne, lyse lokaler. Kvalitet er nøgleordet for både tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne, og derfor uddanner vi os regelmæssigt, så vi kan sørge for at tilegne os viden, og vores behandlinger altid er opdaterede.

Vi arbejder med alle former for tandbehandlinger – også implantater, kroner og broer, rodbehandlinger og parodontosebehandling. Tandlæge Claus Olesen og Inge Berg har drevet tandlægeklinikken siden 1991, og tilsammen har de over 60 års erfaring i tandlægefaget.

Hos os kan du få alle tandbehandlinger

Da bakterier dagligt ophobes på tænderne og ved tandkødet, er det vigtigt at holde en god mundhygiejne for at undgå tand- og tandkødssygdomme. Din tandplejer hos tandlægen.dk Karise går derfor op i forbyggelse og vil sørge for vejledning til de redskaber og rutiner, der passer lige netop dig.

Tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne hos tandlægen.dk Karise anbefaler, at du får undersøgt dine tænder regelmæssigt. Ved en undersøgelse tjekkes tænder, tandkød, slimhinder og eventuelle fyldninger, broer, proteser og implantater, og på den måde sikrer du dig et sundt tandsæt livet igennem. Men skulle uheldet være ude, og har du brug for omfattende tandbehandling, hjælper vi selvfølgelig også med det. Skulle du derudover have et kosmetisk behov for at gøre dine tænder lysere og smukkere, tilbyder vi ligeledes tandblegning, og tandlægerne står også altid klar med grundig vejledning i, hvordan du holder dine tænder sunde og hvide.

Føl dig tryg fra start til slut

Hos tandlægen.dk Karise skal du føle dig tryg fra start til slut. Derfor tilbyder vi også en attraktiv finansiering gennem SparXpress, skal du igennem en større tandbehandling. På den måde kan du trygt sætte dig i tandlægestolen og lade tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenter udføre en vigtig tandbehandling på dig, uden du behøver at bekymre dig om en stor udgift her og nu.