tandlægen.dk Odense Magnoliavej

Mød teamet

Hvem er vi?

Hos tandlægen.dk Magnoliavej gør vi os umage.

Vi et team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der arbejder tæt sammen om at sikre et højt fagligt miljø og give vores patienter en tryg oplevelse på tandklinikken.

Vi sørger for at informere dig om forventet behandlingsforløb og tidshorisont, og vi aftaler økonomien på forhånd. På den måde er du sikret en fornuftig løsning, der reflekterer dine behov.

For at opnå de bedst mulige resultater, har vi et fast samarbejde med et dentallaboratorium og en klinisk tandtekniker i Odense.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Vi lever op til dine forventninger.

Tænderne er en stor del af et flot smil, og det skal vedligeholdes. Men tænderne har også behov for at blive undersøgt regelmæssigt, hvis du skal bevare en god tyggefunktion hele livet.

Hos tandlægen.dk Magnoliavej sætter vi tid af til en konsultation med dig, hvor vi lytter til dine forventninger og behov, og får drøftet de forskellige behandlingsmuligheder – så vi sammen med dig kan give dine tænder de bedste forhold.

Mere end 20 års erfaring med tandimplantater

Vi har beskæftiget os med tandimplantater siden 1995, og hos tandlægen.dk Magnoliavej foretager vi alle kirurgiske indgreb i mundhulen – med undtagelse af få tilfælde, hvor der skal henvises til en specialtandlæge i kæbekirurgi.

Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi tilbyder tandbehandling i trygge og behagelige omgivelser
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Vi tager os tid til at lytte til dig og dine behov
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi