tandlægen.dk Greve

Mød teamet

Professionel tandlæge med fokus på tandlægeskræk og gode priser

Vores kompetente team lægger vægt på at give dig en grundig og professionel tandbehandling, og vi tager altid udgangspunkt i dine ønsker og behov.
I vores tandklinik har vi derfor også fokus på tandlægeskræk, så du trygt kan lægge dig i tandlægestolen, hvor alt foregår med omsorg og forståelse
- i dit tempo.

Klinikkens tandlæger deltager i både nationale og internationale efter- og videreuddannelseskurser, der langt overstiger Tandlægeforeningen og Sundhedsstyrelsens minimumkrav.

Kvalitet er kodeordet hos tandlægen.dk Greve

tandlægen.dk Greve er en innovativ, fremsynet og topmoderne tandklinik. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og derfor har du garanti for, at du altid får en professionel tandbehandling udført af en kompetent og vidende tandlæge.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

De seneste 20 år har tandlægen.dk Greve udført implantatbehandlinger, og vi har derfor stor erfaring med at rådgive og udføre behandlinger til både yngre og ældre patienter.
Vi udfører alle former for kroner og broer i den bedste kvalitet, og vi har mere end 10 forskellige kronetyper, hvilket sikrer, at vi altid kan finde en krone, som passer lige til din tand. Og så får du selvfølgelig en lang garanti på vores arbejde.

Vores tandklinik er fuldt digitaliseret, og vores tandlæger efteruddanner sig løbende, så vi kan tilbyde vores patienter den nyeste form for behandling til konkurrencedygtige priser.

Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi