Struer

tandlægen.dk Struer ligger centralt placeret i byen, og klinikkens venlige tandlæger, tandplejere og klinikassistenter byder dig velkommen i gode, lyse lokaler og moderne behandlingsrum tilsat en rolig og imødekommende atmosfære, der medvirker til, at du kan slappe af under hele behandlingsforløbet. Tandlægerne og tandplejerne udfører alle former for behandlinger inden for primærsektoren, og blandt andet ved hjælp af et nyt 3D-scanningssystem slipper du for ubehag.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Altid i gode hænder

Hos tandlægen.dk Struer er du i gode hænder. Klinikkens tandlæger, tandplejere og klinikassistenter har en høj faglighed og mange års erfaring og tilbyder derfor alle former for tandbehandling lige fra tandeftersyn til forebyggende og mere avancerede behandlinger, ligesom klinikken også gerne tager børn ind som patienter.
En høj faglighed er vigtig hos tandlægen.dk Struer. Derfor efteruddannes tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne regelmæssigt, hvilket sikrer dig som patient en høj standard og behandlingsniveau, uanset hvilken behandling du har brug for.

Tryghed fra start til slut

Tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne sørger for, at du er tryg hele vejen igennem, hvad enten du kommer for at få et tandeftersyn eller skal igennem kompliceret tandbehandling, og derfor vil du altid opleve en afslappet atmosfære og høj service, når du besøger din tandlæge, tandlægen.dk Struer. Samtidig vil du opleve, at tandlægen, tandplejeren og klinikassistenten lytter til dine ønsker og behov og vejleder dig godt, så du altid er klar over, hvilke behandlinger du har brug for lige nu og her, og hvilke du bør overveje på længere sigt.
Som henvisningsklinik har tandlægen.dk Struer et mangeårigt samarbejde med specialpraksisser og dentallaboratorier i hele Danmark, og klinikkens tandlæger samarbejder også med regionssygehuse i Midt-og Vestjylland. Derfor råder klinikken over effektivt og moderne tandlægeudstyr inklusive udstyr og den nyeste teknologi til varetagelse af alle typer af behandlinger.

Moderne tandlægeklinik

tandlægen.dk Struers tandlæger, tandplejere og klinikassistenter går op i, at dine tænder skal være sunde, helst hele livet, og tandlægerne efterstræber, at du skal føle så lidt ubehag som overhovedet muligt ved behandlingen. Det gælder også økonomien, hvorfor du altid får et prisoverslag på større behandlinger – før vi behandler, selvfølgelig.
tandlægen.dk Struers tandlæger og tandplejere foretager alle tandbehandlinger inden for primærsektoren, fra almen tandeftersyn til tandimplantater, rodbehandlinger og behandling for paradentose, og fordi klinikkens tandlæger, tandplejere og klinikassistenter går op i dit velbehag, har tandlægen.dk Struer indført et nyt 3D-scanningssystem, så det ikke længere er nødvendigt at tage afstøbninger af tænderne.
Sidst, men ikke mindst vil tandlægen eller tandplejeren altid give dig et overblik over dine muligheder, og hvordan du forebygger bedst muligt, så du ikke får nogle ubehagelige overraskelser, hverken helbredsmæssigt eller økonomisk i fremtiden.