Tandlæge i Middelfart

tandlægen.dk Middelfart er en topmoderne klinik, som ligger midt i byen tæt på Middelfart Station, så det er nemt at komme til tandlægeklinikken med både bil og tog. Her er høj service, kvalitet og din tryghed i centrum, når tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne tager imod dig.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

700 implantatbehandlinger om året

Hvert år udfører tandlægen.dk Middelfarts tandlæger 700 implantatbehandlinger og er certificeret i de fire største systemer. Både tandlæger, tandplejere og klinikassistenter bliver efteruddannet løbende, så du kan føle dig i gode hænder, hver gang du besøger os, uanset om du skal have en kompliceret behandling eller et almindeligt tandeftersyn.
Tandlægeklinikken er placeret centralt i Middelfart ikke langt fra Middelfart station, så det er nemt at nå os både med bus og tog.

Uanset tandbehandling kan du blive hos os

Vi kan det hele hos tandlægen.dk Middelfart, og det mener vi faktisk. Vi har vores egne specialister, så du kan blive i samme rammer og omkring samme personale af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, også selv om du skal igennem et større tandforløb. Det mener vi sikrer din tryghed i behandlingsforløbet.
Udover at lave mere almindelige tandbehandlinger såsom tandfyldninger, revner i tænderne, kroner og broer og behandle for paradentose, laver vi også knogleopbygning, rodbehandling og implantater, og vores tandlæge Niels Pade holder regelmæssigt gratis, åbne foredrag om tandimplantater og de mange muligheder, der findes inden for området.

Forebyggelse og tryghed hos tandlægen

Det skal være trygt at gå til tandlægen, og derfor går vi hos tandlægen.dk Middelfart op i at holde en god stemning hver dag. Tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne bruger tid på at rådgive, så du imellem dine tandeftersyn kan sørge for at passe godt på dine tænder, ligesom vi udfører forebyggende pleje. Det er nemlig alfa og omega for at kunne holde sine tænder sunde hele livet.