Tandlæge i Allerød

tandlægen.dk har tandlæger overalt i Danmark, og det betyder også, at du kan finde tandlæge i Allerød.
Tandklinikken er centralt placeret på Torvestrædet 27, få minutters gang fra Allerød station, og er nem tilgængelig for kørestolsbrugere og gangbesværet.
Hos tandlægen.dk's tandlæger i Allerød er du altid i gode og professionelle hænder, og vi går op i din tryghed, kvalitet og gode priser, så du altid forlader vores tandlægestol med et smil på dine læber.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Hos vores tandlæger i Allerød tilbyder vi rodbehandling, kroner og broer og behandling med tandimplantater. Vi tager os godt af patienter med tandlægeskræk ligesom vi tilbyder forskellige former for smertedæmpning, for de patienter, der har behov for smertefri tandbehandling.
Du finder vores tandlæger i Allerød lige ved stationen, og der er nem adgang til parkering.
Hos tandlægen.dk Allerød Klinikhuset tilbyder vi som noget særligt at lave kroner på et par timer. Med vores digitale 3D skanner og egen tandtekniker, kan vi afhjælpe din  tandproblemer hurtigt, effektivt og godt.

Din tandlæge i Allerød hedder tandlægen.dk

Vores tandlægeklinik i Allerød hedder tandlægen.dk Klinikhuset
Vi mange års erfaring i smukke tænder. Men vi går ikke kun op i dine tænder – vi går op i dig, og at du skal føle dig tryg, uanset om du blot kommer til et tandeftersyn, eller du skal have foretaget et større tandkirurgisk indgreb. Derfor vil du altid i vores topmoderne klinik møde venlige og professionelle tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som sikrer din tryghed – både for dine tænder og dit velbefindende.

Vi sætter tryghed højt

Vi ved, at der er mange, som er utrygge ved at sætte sig i tandlægestolen – og nogle lider endda af reel tandlægeskræk. Det tager vi hos tandlægen.dk Allerød yderst seriøst, for du er i trygge hænder hos os, men skal også føle, at du er det. Derfor gør vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter deres yderste for, at du altid skal føle dig godt tilpas, hvad enten du skal have et almindeligt tandeftersyn eller eksempelvis har tandpine og derfor skal have en rodbehandling.

Flere års erfaring i tænder

tandlægen.dk Allerød er et stort team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som altid er opdateret på den nyeste viden indenfor tandteknik og tandkirurgi. Tandlægerne benytter eksempelvis digital 3D-teknik ved fremstilling, af kroner, broer og facader, og tandlægeklinikken i Allerød er en af de førende tandlæger i Danmark på dette område.
Hos tandlægen.dk Allerød er dine tænder ligeledes i gode, trygge og professionelle hænder. De erfarne tandlæger sikrer, at du altid kommer godt igennem dit tandeftersyn.

God behandling altid

Når du besøger vores tandlægeklinik i Allerød, er du altid garanteret en ordentlig behandling hos din tandlæge – både når det gælder eftersyn eller et større indgreb i tænderne, der betyder noget for økonomien. Vi sørger derfor for, at du altid får et prisoverslag ved et større indgreb, så du ikke oplever ubehagelige overraskelser for pengepungen.