tandlægen.dk Ringe

Mød teamet

Vi arbejder tæt og godt sammen – det er din garanti for en kvalitetsbehandling.

Hos tandlægen.dk Ringe går vi op i kvalitet og grundighed, og vi behandler alle former for tandproblemer samt laver løbende tandeftersyn.

Vi går op i at have en god dialog med vores patienter, og da du altid er i fokus, hjælper vi dig med at finde de af vores behandlere, der passer bedst til dig.

Vi er et moderne og fuldt digitaliseret tandlægehus med et stort behandlerteam, og vi kan derfor opfylde alle behandlingsbehov under samme tag - også de mere avancerede.

Vores tandklinik er en af de få tandlægeklinikker på Fyn, der tilbyder kosmetisk tandpleje og tandregulering med usynlig bøjle fra Invisalign®. Det er en helt særlig teknologi, der er specielt udviklet til tandretning hos unge og voksne patienter, der ønsker en større eller mindre tandjustering.

Og så kommunikerer vi også gerne på engelsk, tysk og fransk, hvis der er behov for det.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

tandlægen.dk Ringe er en stor og moderne tandlægeklinik i Ringe midt på Fyn, en kort køretur fra Odense. Vi har dygtiggjort os indenfor implantater og tandpleje såsom kosmetisk tandbehandling og tandregulering med Invisalign®.

Ved en større behandling tilbyder vi finansiering via Resurs Bank, som tilbyder vores patienter en attraktiv og overskuelig delbetalingordning
Du finder mere information om Resurs Bank her

Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi tilbyder tandbehandling i trygge og behagelige omgivelser
Vi tager os tid til at lytte til dig og dine behov og ønsker
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi