Tandlæge i Ikast

tandlægen.dk Ikast arbejder for at give dig det smukkeste smil muligt, og alt fra vores tandlæger til vores klinikassistenter er uddannet til at lytte til dig og dine behov samt opfylde dine ønsker. Hos tandlægen.dk Ikast er tiden nemlig din, hvad enten du skal igennem en større behandling eller blot kommer til dit regelmæssige tandlægeeftersyn.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Din tandlæge i Ikast

Du bliver glad, når dit smil er smukt – og det bliver vi også. Hos tandlægen.dk Ikast handler det om dig og dine behov, og vi sørger derfor altid for, at du får den bedste oplevelse.
Alle behandlinger tager derfor afsæt i dine behov og ønsker, og det vigtigste for os er, at du føler dig tryg hele vejen igennem forløbet.
Derfor guider vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter dig grundigt, og vi taler med dig om, hvad du forventer af behandling, resultat og forløb, så du altid føler dig tryg i vores hænder, uanset om du skal have udført en kompliceret behandling eller kommer for at få et tandeftersyn eller tandrensning.
Vores tandlægeklinik ligger centralt placeret på Strøget i Ikast, så du nemt kan nå os både i bil og med offentlig transport.

Få også større behandlinger i Ikast

Vores tandlæger har mange års erfaring og behandler hver dag en række komplicerede tandproblemer. Hos tandlægen.dk Ikast kan du derfor både få fyldninger, kroner og broer og blive behandlet for paradentose, få knogleopbygning og få fikset en knækket tand, så den er smuk igen. Men vi har også særlig erfaring med tandimplantater, som kan forbedre din livskvalitet, hvis du taber en tand eller overvejer en løs protese.

Det handler om dig

Hos tandlægen.dk Ikast møder vi hver dag ind med glæde og overskud, fordi vores hverdag som tandlæger, tandplejere og klinikassistenter handler om dig og din tryghed.
Vi står derfor også altid til rådighed, hvis du er utryg, har spørgsmål eller blot ønsker en uddybning af et forløb. Vi bruger skånsom lokalbedøvelse, så du kan føle dig tryg fra start til slut af behandlingen.