tandlægen.dk Herlev

Mød teamet

Lad os hjælpe dig med at passe på dine tænder

Du skal føle dig godt tilpas
Alle på klinikken vil gøre deres til, at du føler dig velkommen og tryg hos tandlægen.dk Herlev.
Vi har hver især som tandlæger vores specielle kompetencer, så vi favner bredt. Det betyder, at vi også kan tilbyde kirurgiske indgreb, implantatbehandling, paradentose kirurgi, tandregulering, bidhævning, kosmetisk tandbehandling og behandling af børn.

Som patient bliver du tilknyttet din egen tandlæge og tandplejer. Vi kender derfor ikke kun dine tænder, men vi kender også dig, og det sikrer, at du altid får den bedste behandling, hvor du er i fokus.

Tandplejere
På klinikken har vi et team af dygtige tandplejere, som vil varetage det forebyggende arbejde med at passe på dine tænder.
De er alle uddannet tandplejere, erfarne og rolige med meget blide hænder. De vil passe og pleje dine tænder og dit tandkød samt instruere dig, således du selv bedst muligt kan bevare dine tænder sunde og raske. Både ved den almindelige tandrensning og ved evt. paradentosebehandling.

Det ligger os også meget på sinde at hjælpe patienter som er nervøse for at gå til tandlæge. Vores tandplejere tilbyder derfor akupunktur for tandlægeangst, opkastningsfornemmelse og smerter.

Klinikassistenter
Vores dygtige og veluddannede klinikassistenter vil sørge for, at dit besøg hos os er så behageligt som muligt. De arbejder tæt sammen med tandlægen og varetager mange selvstændige arbejdsopgaver ved stolen, ligesom de sørger for, at vi altid lever op til de høje hygiejnekrav, vi selv stiller til klinikken.

Vi vil alle gøre os umage for, at du føler dig tryg ved dit besøg på klinikken, og vi sætter altid god tid af til behandlingen, så vi har tid til at få en god dialog med dig om din tandbehandling.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

På klinikken udfører vi alle former for tandpleje– både forebyggende eftersyn og behandlinger

Det er vigtigt for os at følge med i udviklingen af nye teknologier i vores branche, hvilket giver os mulighed for at tilbyde dig de bedste og nyeste behandlingsformer, som vil give dig smukke, sunde og stærke tænder. Alle vores behandlinger udføres efter moderne behandlingsprincipper, og vi bruger kun de materialer til vores behandlinger, som vi mener er de mest effektive og sikre på markedet.

Samtidig er det vigtigt for os at kunne udføre denne behandling smertefrit, så du kan føle dig godt tilpas i tandlægestolen i Herlev.

Invisalign
Smukt smil med usynlig bøjle

Her på klinikken tilbyder vi tandregulering med Invisalign®, som er næsten usynlige aftagelige bøjler.

Invisalign® bliver mere og mere populært i hele verden, fordi systemet kan opfylde ønsket om at få lige og smukke tænder, selvom man er blevet voksen.
Invisalign® er et behageligt system, som kan benyttes af patienter, der af kosmetiske eller bidfunktionelle årsager, ønsker at forandre deres smil.

Tal med din behandler, hvis du vil vide mere om dine muligheder for et flottere smil. En konsultation koster 395,- som fratrækkes hvis behandlingen startes.

Kontakt os og hør mere om dine muligheder på 44 91 93 11
Eller skriv til os via vores kontaktformular

Overvejer du at få rettet dine tænder?
Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi har fokus på omsorg, dit velvære og tryghed
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Tilbyder akupunktur mod opkastfornemmelser
Information og dialog under hele behandlingsforløbet
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi