Sådan beskytter vi dine personoplysninger når du besøger vores hjemmeside

tandlægen.dk Holding A/S, Lottenborg 26, 2800 Kongens Lyngby (“tandlægen.dk”) ønsker at beskytte dine data.
Denne tekst beskriver, hvordan tandlægen.dk som dataansvarlig indsamler og behandler dine persondata i forbindelse med dit besøg på vores hjemmeside

Cookies

Vi burger cookies til at præsentere dig for relevant indhold på vores hjemmeside og på andre hjemmesider (re-targeting). Dette er baseret på dit cookie-samtykke og den efterfølgende brug af cookie-data til markedsføring er baseret på vores legitime interesse i at markedsføre vores services.
Vi bruger cookies til at forbedre din oplevelse på vores hjemmeside og for at sikre hjemmesidens funktionalitet samt til at spore trafik til vores hjemmeside og optimere indholdet. Dette er baseret på dit cookie-samtykke, og den efterfølgende brug af cookie-data til markedsføring er baseret på vores legitime interesse i at løbende at forbedre vores hjemmeside.
Denne videregivelse er baseret på vores legitime interesse i at markedsføre vores produkter og services (GDPR artikel 6(1)(f)).

Se vores cookiepolitik her

Statistik

Vi indsamler oplysninger om, hvordan du interagerer med hjemmesiden, herunder hvor ofte du besøger siden, og hvilke sider du kigger på. Det gør vi for at kunne optimere design, brugervenlighed og styrke effektiviteten af hjemmesiden. Derudover bruger vi oplysningerne til at udarbejde markedsanalyser.
Når du kontakter en af vores klinikker telefonisk via vores hjemmeside, anvender vi dit telefonnummer til udføre statistik. Der sker en indsamling af indgående telefonnumre (hvem har ringet), samt viderestillingsnummer (hvem har taget telefonen) for at kunne forbinde dette til den allerede-eksisterende information om den besøgendes adfærd gennem integration med Google Analytics. Vi fører ligeledes statistik over, hvor mange besøgende, der booker tider via klinikkernes online booking system.
Behandlingen er baseret på dit samtykke (GDPR artikel 6(1)(a). Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage, hvis du ikke længere ønsker at lade dine data indgå i statistisk materiale.

Kontaktformular

Når du kontakter en klinik via kontaktformularen eller email-linket indsamler vi dit navn, telefonnummer og din e-mailadresse. Disse oplysninger vil alene blive registreret og brugt i forbindelse med behandling og svar på din henvendelse. Klinikkens retsgrundlag til behandling af personoplysninger om patienter findes i Sundhedslovens kap. 9, i Journalføringsbekendtgørelsen, GDPR artikel 9, stk. 2, h) og artikel 6, stk. 1, b), c) og f) samt Databeskyttelseslovens §7 stk. 3.

Dine rettigheder

Du kan med visse lovbestemte undtagelser altid anmode om at få adgang til dine persondata.
Du kan endvidere bede os om at berigtige eller begrænse behandlingen af dine persondata.
Du kan bede om at modtage de af dig afgivne persondata i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, hvis vores behandling af dataene sker på grundlag af dit samtykke eller en kontrakt, som du har indgået med os (dataportabilitet).
I visse tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige sletning indtræffer.
I visse tilfælde har du ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.
Bliver du utilfreds og vil klage, vil vi være glade for at være den første, der modtager klagen.
Men du har altid ret til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.
Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder eller ønsker mere information omkring persondata, bedes du kontakte os på persondata@tandlaegen.dk eller 44 22 43 43.

Interaktion med Tandlægen.dk på sociale medier

Når du bruger Facebook, installerer Facebook en cookie på din computer, telefon eller tablet, der indsamler oplysninger om dig. Oplysningerne indsamles eksempelvis, hvis du deler et opslag, skriver kommentarer til et opslag eller liker et opslag.
Både Facebook og tandlægen.dk er ansvarlige for denne dataindsamling.
Facebook er dataansvarlig, når dine personoplysninger anvendes til markedsføring og reklamer på Facebook.
tandlægen.dk er dataansvarlig, når vi modtager statistikker vedrørende Facebook brugere, som vi anvender til at tilpasse vores markedsføring.
Du kan se Facebooks politik for behandling af personoplysninger her:

Dine rettigheder

Du kan med visse lovbestemte undtagelser altid anmode om at få adgang til dine persondata.
Du kan endvidere bede os om at berigtige eller begrænse behandlingen af dine persondata.
Du kan bede om at modtage de af dig afgivne persondata i et struktureret, almindeligt anvendt og maskinlæsbart format, hvis vores behandling af dataene sker på grundlag af dit samtykke eller en kontrakt, som du har indgået med os (dataportabilitet).
I visse tilfælde har du ret til at få slettet oplysninger om dig, inden tidspunktet for vores almindelige sletning indtræffer.
I visse tilfælde har du ret til at gøre indsigelse mod vores ellers lovlige behandling af dine personoplysninger.
Bliver du utilfreds og vil klage, vil vi være glade for at være den første, der modtager klagen.
Men du har altid ret til at indgive en klage til tilsynsmyndigheden til Datatilsynet, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby.
Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder eller ønsker mere information omkring persondata, bedes du kontakte os på persondata@tandlaegen.dk eller 44 22 43 43.

 

Sidst opdateret oktober 2021