Tandlæge i Herlev

Søger du tandlæge i Herlev, så er du kommet det rette sted. Hos tandlægen.dk Herlev Ringvejskrydset og tandlægen.dk Herlev Stationsalléen tager tandlæger, tandplejere og klinikassistenter godt imod dig og får dig til at føle dig tryg, hvad enten du kommer til dit regelmæssige tandeftersyn eller skal igennem en større behandling.

Find din lokale tandlæge i Herlev:


Begge vores tandlæger i Herlev ligger centralt placeret byen, så det er aldrig svært at komme til tandlægen, særligt ikke hvis uheldet er ude og det skal gå rigtigt stærkt. Vores ene klinik, der ligger ved Stationsaléen er placeret kun et stenkast fra Herlev station, hvilket gør at det er nemt at komme til med både tog, bil og bus. Vores anden klinik , der er placeret ved Ringvejskrydset ligger omvendt ikke langt fra Herlev bydmidte.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Den rette tandlæge i Herlev

Hos vores tandlæger i Herlev – uanset om det er tandlægen.dk Herlev Ringvejskrydset eller tandlægen.dk Herlev Stationsalléen, kan du forvente at blive mødt af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som sørger for, at du som patient altid får en tryg og god oplevelse.

Har du tandlægeskræk og ønsker smertefri tandbehandling i Herlev, så kontakt en af vores to klinikker, som er klar til at imødekomme dine behov.

Det er vigtigt for os at følge med i udviklingen af nye teknologier i vores branche, hvilket giver os mulighed for at tilbyde dig de bedste og nyeste behandlingsformer, som vil give dig smukke, sunde og stærke tænder, og vi vil sammen med dig sørge for, at du har sunde tænder hele livet.

En langsigtet plan

Når du er patient eller ny patient hos tandlægen.dk Herlev Ringvejskrydset og tandlægen.dk Herlev Stationsalléen, kan du forvente at blive taget godt imod på vores hyggelige og moderne tandklinikker i rolige omgivelser, som er med til at skabe trygge rammer for dit tandlægebesøg hos os.

Når vi har gennemgået dine tænder, vil vi udarbejde en langsigtet behandlingsplan. Den hjælper dig til at prioritere din tandbehandling, så du får sunde tænder hele livet.

40 procent af alle danskere lider af parodontose

Hos tandlægen.dk Herlev Ringvejskrydset og tandlægen.dk Herlev Stationsalléen er vores tandplejere særlig opmærksom på symptomer på parodontose og ved begyndende betændelse eller fordybning af tandkødslommer tilbyder vi en almindelig eller udvidet tandrensning.

Tandimplantater

Oplever du at kinden falder ind på grund af manglende tænder, eller synes det du skæmmer dit smil, at du mangler en tand eller to, så kan implantater være en løsning. Med implantater får du mulighed for at få en god tyggefunktion og vi sørger for at implantet falder naturligt ind i dit tandsæt.

Kontakt vores tandelæger i Herlev hos tandlægen.dk Herlev Ringvejskrydset eller tandlægen.dk Herlev Stationsalleen og bestil tid til tandeftersyn og en snak om hvilke muligheder, tandlægen har for at imødekomme netop dit behov.

Tandblegning i Herlev

På vores tandklinikker i Herlev tilbyder vi også tandblegning. Vores tandlæger i Herlev sørger for, at din tandblegning bliver naturtro og giver dig et smukt smil. Alle kan have behov for en tandblegning, når tænderne efter års påvirknings af fx kaffe og rødvin får en misfarvning. Kontakt vores tandlæger i Herlev og bestil tid til tandblegning.

Slidte tænder

Mange års brug og måske en forkert bidfunktion kan give slidte tænder. Slidte tænder kan også komme af, at du ubevidst skære tænder om natten.  Vores tandlæger i Herlev vil  gerne sammen med dig lægge en behandlinsplan for, hvordan de kan bygge dit tandsæt op på ny og hvordan I sammen kan sikre et flot smil og en god tyggefunktion i årene fremover.