Tandlæge i Herlev

Søger du tandlæge i Herlev, så er du kommet det rette sted.
Hos tandlægen.dk Herlev tager tandlæger, tandplejere og klinikassistenter godt imod dig og får dig til at føle dig tryg, hvad enten du kommer til dit regelmæssige tandeftersyn eller skal igennem en større behandling.

Vores tandlæge klinik i Herlev ligger centralt placeret byen, så det er aldrig svært at komme til tandlægen, særligt ikke hvis uheldet er ude og det skal gå rigtigt stærkt.

tandlægen.dk Herlev er en fusion af tandlægen.dk Ringvejskrydset og tandlægen.dk Stationsalléen der er flyttet sammen i nyrenoveret lokaler på Stationsalléen 42, overfor Herlev station.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Den rette tandlæge i Herlev

Hos vores tandlæge i Herlev kan du forvente at blive mødt af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som sørger for, at du som patient altid får en tryg og god oplevelse.

Har du tandlægeskræk og ønsker smertefri tandbehandling i Herlev, så kontakt klinikken, som er klar til at imødekomme dine behov.

Det er vigtigt for os at følge med i udviklingen af nye teknologier i vores branche, hvilket giver os mulighed for at tilbyde dig de bedste og nyeste behandlingsformer, som vil give dig smukke, sunde og stærke tænder, og vi vil sammen med dig sørge for, at du har sunde tænder hele livet.

En langsigtet plan

Når du er patient eller ny patient hos tandlægen.dk Herlev, kan du forvente at blive taget godt imod på vores hyggelige og moderne tandklinik i rolige omgivelser, som er med til at skabe trygge rammer for dit tandlægebesøg hos os.

Når vi har gennemgået dine tænder, vil vi udarbejde en langsigtet behandlingsplan. Den hjælper dig til at prioritere din tandbehandling, så du får sunde tænder hele livet.

40 procent af alle danskere lider af parodontose
Hos tandlægen.dk Herlev er vores tandplejere særlig opmærksom på symptomer på parodontose, og ved begyndende betændelse eller fordybning af tandkødslommer tilbyder vi en almindelig eller udvidet tandrensning.

Tandimplantater
Oplever du, at kinden falder ind på grund af manglende tænder, eller synes du det skæmmer dit smil, at du mangler en tand eller to, så kan implantater være en løsning. Med implantater får du mulighed for at få en god tyggefunktion, og vi sørger for at implantatet falder naturligt ind i dit tandsæt.

Kontakt vores tandlæge i Herlev hos tandlægen.dk Herlev og bestil tid til tandeftersyn og en snak om hvilke muligheder, tandlægen har for at imødekomme netop dit behov.

Tandblegning i Herlev
På vores tandklinik i Herlev tilbyder vi også tandblegning. Vores tandlæger i Herlev sørger for, at din tandblegning bliver naturtro og giver dig et smukt smil. Alle kan have behov for en tandblegning, når tænderne efter års påvirknings af fx kaffe og rødvin får en misfarvning. Kontakt vores tandlæger i Herlev og bestil tid til tandblegning.

Slidte tænder
Mange års brug og måske en forkert bidfunktion kan give slidte tænder. Slidte tænder kan også komme af, at du ubevidst skære tænder om natten.  tandlægen.dk Herlev vil gerne sammen med dig lægge en behandlinsplan for, hvordan de kan bygge dit tandsæt op på ny, og hvordan I sammen kan sikre et flot smil og en god tyggefunktion i årene fremover.