Tandlæge i Bagsværd

For at du altid kan finde en tandlæge i dit nærområde, har tandlægen.dk klinikker over hele Danmark. Det betyder selvfølgelig også, at du kan finde en tandlægeklinik i Bagsværd.
Central placeret på Bagsværd Hovedgade ligger den store klinik i moderne omgivelser, og tandlægen.dk Bagsværds tandlæger, tandplejere og klinikassistenter sørger for, at du altid er tryg uanset, om du kommer til dit regelmæssige tandeftersyn eller skal igennem en større behandling.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Din tandlæge i Bagsværd er tandlægen.dk

Hos tandlægerne på Bagsværd Hovedgade har vi 18 medarbejdere – fra tandlæger, til tandlæger og klinikassistenter. Vi laver alt fra almindelige tandeftersyn til komplicerede rodbehandlinger, kroner samt kosmetisk tandpleje, ligesom vi er en henvisningsklinik.
Klinikken er en af københavnsområdets største, og det er nemt at nå os både med offentlig transport og i bil.

Vi passer på dine tænder

Gode sunde tænder – hele livet er mottoet hos tandlægen.dk Bagsværd. Og det er ikke altid så nemt sagt som gjort. For det kræver, at du som patient også selv passer dine tænder godt dagligt og helt ind i alderdommen, samtidig med at du husker at få et regelmæssigt tandeftersyn hos din tandlæge.
For at give dig det bedst mulige overblik, laver vi hos tandlægen.dk Bagsværd behandlingsplaner, som vi opdaterer med tiden. Tandlægerne og tandplejerne gennemgår med dig, hvordan dine tænder har det nu, og hvad vi vurderer skal laves de kommende år – og hvordan du bedst muligt passer på dine tænder, eksempelvis ved hjælp af tandtråd og små tandbørster. På den måde kender du dine tænders status nu og i fremtiden, og du har et overblik over, hvad du skal have lavet hos tandlægerne, ligesom du får et overslag på, hvad det vil koste, så den del heller ikke behøver at være en bekymring.
Som henvisningsklinik har vi også mange års erfaring med komplicerede procedurer, og derfor er du hos vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter i trygge hænder – ligegyldigt hvilken behandling du skal have foretaget.

Henvisningsklinik

Vi laver både tandkirurgi, rodbehandlinger, implantater og fyldninger, men også blegning og andre kosmetiske behandlinger. Og det er slet ikke er så omfattende som du tror – tværtimod kan du faktisk ofte i løbet af blot én kosmetisk tandbehandling få smukkere tænder. For eksempel kan du få hvide tænder på kun en time med blegning.
Tandlægen.dk Bagsværd er en moderne klinik. Derfor sørger vi for at videreuddanne os indenfor de nyeste tandteknikker, og vi bruger den nyeste teknologi, eksempelvis indenfor laser og 3D-røntgen.

Du skal ikke bekymre dig hos os

Selv om vi gør det så behageligt som muligt for dig at gå til tandlægen, ved vi også, at det ikke er ligefrem alle, som elsker det. Derfor er din tryghed i højsæde hos din tandlæge i Bagsværd. Vi bruger smertelindring og lattergas, hvis du skal igennem en større behandling, hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk, og efterfølgende når du får regningen, passer vi også på dig. Vi laver nemlig både prisoverslag før store behandlinger og har attraktive finansieringsløsninger, så du både kan passe på dine tænder og din økonomi.

Find en tandlæge nær dig i hele København

Det er ikke kun i Bagsværd, at vi ønsker at hjælpe jer med at finde den bedste tandlæge. Hos Tandlægen.dk ønsker vi at hjælpe alle danskere over hele landet med at komme til tandlæge. Og det gælder også i hele København.  Særligt i København er der mange der pendler, og derfor har du her både mulighed for at finde en tandlæge tæt på enten din bopæl eller dit arbejde. Udover vores klinik i Bagsværd, så har vi også mange klinikker i både det indre og det ydre København. I indre by finder du os blandt andet på FrederiksbergNørrebro og Østerbro.  Uden for det indre København finder du os blandt andet i Herlev og Brøndby.