Tandlæge i Ordrup

Hos din tandlæge i Ordrup, tandlægen.dk Ordrup handler det om dig og ikke mindst din tillid til os. Derfor er du som patient altid i centrum og vil opleve en professionel og tryg behandling, når du besøger os i vores moderne tandlægeklinik på Ordrupvej - uanset om du kommer for at få et tandeftersyn eller skal igennem en større tandbehandling.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Din tandlæge i Ordrup er tandlægen.dk

Det er vigtigt for tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne hos tandlægen.dk Ordrup, at du altid føler dig tryg, og hvad enten du skal have et tandeftersyn, en fyldning eller tandrensning, har vi altid en tandlæge, der står klar.
Klinikken ligger centralt i Ordrup på Ordrupvej, tæt på Ordrup Station og busstoppesteder, så det altid er nemt at besøge os med enten offentlig transport eller med bil.

Hos din tandlæge i Ordrup kan du derfor modtage omfattende kosmetisk behandling såsom paradontal plastikkirurgi, implantologi, få lavet din bidfunktion og udført kosmetisk tandpleje.
Tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne på tandlægeklinikken i Ordrup deltager i seminarer og kurser flere gange årligt for at være på forkant med udviklingen. Og dermed kan vi altid tilbyde dig den bedste kvalitet og tryghed i behandlingen.

Det sker i dit tempo

Er du utryg ved at gå til tandlægen, eller har du ligefrem tandlægeskræk? Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter går op i din tryghed. Derfor sker alt i dit tempo og med din accept. Det gælder også betalingen. Vi giver dig altid et prisoverslag, inden vi gennemfører en større behandling, og vi tilbyder også en finansieringsløsning. Dermed behøver du ikke at skulle vente på eksempelvis at få en nødvendig tandbehandling eller dit drømmesmil. For hos tandlægen.dk Ordrup skal du altid føle dig sikker – også når det gælder økonomien.