Tandlæge i Aarhus

Brug for tandlæge i Aarhus - tandlægen.dk er svaret. På vores tandklinik i centrum af Aarhus finder du de tidligere Centrum Tandlægerne og Tandlægerne ved Rådhuset. De to klinikker er slået sammen i en stor moderne klinik, hvor vi tilbyder alle former for behandling. Vi tager imod nye patienter, og vi giver os god tid, så vi kan afstemme forventning  og høre om dine behov.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

På vores klinik i Aarhus  er du altid sikret en professionel og fair behandling fra start til slut, og du er i trygge hænder, hvad enten du skal igennem en større behandling eller blot et tandeftersyn. Vores tandlæger og tandplejere arbejder sammen om at sikre dig en god tandsundhed, med egne tænder længst muligt.

Smertefri tandbehandling

Mange patienter efterspørger smertefri tandbehandling. Hos tandlægen.dk Aarhus har vi mange muligheder for at lindre smerter og gener i forbindelse med din tandbehandling. Vores mål er at give dig et godt smil – også når du ligger i stolen.

Hos tandlægen.dk Aarhus har vi særlig ekspertise i tandimplantater, genopbygning af tandsæt, tandregulering med Inman aligner, behandling af bidfunktion samt kosmetisk tandbehandling. Vi arbejder for at alle vores patienter får en god tandsundhed og et godt smil.

Sammen med dig laver vi en behandlingsplan, med priser for din tandbehandling. På den måde kan du planlægge, hvilken tandbehandling til hvilken pris, du vil have gennemført hvornår.

tandlægen.dk Aarhus ligger centralt ved Rådhuset og der er gode parkeringsforhold, ligesom der er busser med stop tæt ved klinikken.

Specialister i implantater

Hos tandlægen.dk Aarhus kan du altid forvente en god behandling. På klinikkerne bruger personalet det nyeste og bedste udstyr og tilbyder alle former for behandling – fra almindelige tandeftersyn og tandrensninger til rodbehandlinger og implantater, og laver mere end 800 tandimplantater årligt. Det giver dig en tryghed. Skal du have et implantat, behøver du derfor ikke at skulle henvises, fordi du kan få færdiggjort din behandling hos os – assisteret af vores tandplejere og klinikassistenter, som er med til at pleje dig og din tryghed.

Vi udføre også kosmetiske rekonstruktioner samt tandretning med Inman aligner.

 

Vi har også en tandlæge i Højbjerg

Da vi virkelig mener, at det altid skal være nemt at finde en tandlæge nær dig, har tandlægen.dk selvfølgelig også en klinik i Højbjerg.

tandlægen.dk Højbjerg ligger i det sydlige Aarhus ikke langt fra Marselisborg Mindepark og Viby. Så søger du tandlæge i Højbjerg, har tandlægen.dk Højbjerg mulighed for at tilbyde netop dig en god og tryg tandbehandling.