Tandlæge i Ringe

tandlægen.dk Ringe tager imod patienter fra hele Fyn, men patienter kommer også til os fra resten af landet. Det er fordi, vores tandlæger er specialister i tandretning med Invisalign. Og vi kan selvfølgelig også hjælpe dig.

Lokaliseret tæt på motorvejen og Ringe Station, er vi nemme at nå, og tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne tager godt imod dig i vores moderne tandlægeklinik.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Din tandlæge hedder tandlægen.dk Ringe

tandlægen.dk Ringe er et stort, moderne og fuldt digitaliseret tandlægehus med tre tandlæger, tre tandplejere og tre klinikassistenter. Vi opfylder alle behandlingsbehov under samme tag, om du har brug for et eftersyn eller har et kompliceret behandlingsbehov såsom implantantbehandling. Og da vi er specialister i kosmetisk tandpleje med Invisalign, kommer vores patienter både fra hele Fyn og resten af landet.

Tandretning med Invisalign

Vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter går op i altid at have en god dialog med patienterne. Derfor kan du føle dig tryg, når du besøger tandlægen.dk Ringe, idet vi altid sørger for, at du får den bedst mulige behandling samt dine ønsker opfyldt.

tandlægen.dk Ringe er den klinik på Fyn, som laver flest tandretninger med den særlige teknologi Invisalign, der er specielt udviklet til tandretning hos unge og voksne patienter. Vi kan derfor også hjælpe dig, skulle du ønske en større eller mindre tandjustering.

Før vi går i gang med tandretningen, laver tandlægen en grundig forundersøgelse, der inkluderer panorama-røntgenbilleder og en klinisk undersøgelse af dine tænder og deres stilling i munden.

På den måde kan vi afgøre, hvilket type tandretning du vil få mest udbytte af. Er du nysgerrig, kan du booke en gratis samtale.

Hos os kan du føle dig tryg

Når du besøger tandlægen.dk Ringe, vil du opleve en moderne tandlægeklinik, hvor tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne går op i dit velbefindende, hvad enten du kommer til dit regelmæssige eftersyn, skal have udført avanceret tandbehandling, såsom implantater, kroner, parodontosebehandling og tandretning.