tandlægen.dk Sakskøbing

Mød teamet

Vi tager os god tid til dig

Vi sætter god tid af - så du som patient føler dig helt klædt på til at kunne tage stilling til en anbefalet behandling.

Ser vi flere løsningsmuligheder på din konkrete tandsituation, tager vi altid en dialog med dig, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for dig.

Du skal føle sig tryg i vores tandlægestol

Vi sætter en stor ære i at holde os fagligt opdateret. Ved konstant at udvide og styrke vores individuelle kompetenceområder og dele vores viden og erfaring gennem vores stærke tværfaglige samarbejde kan tandlægen.dk-teamet i Nykøbing Falster og Sakskøbing sammen tilbyde dig Sydhavsøernes måske bedste tandbehandling.

Hos os vil du mødes med et godt humør og en uformel omgangstone. Vi prioriterer arbejdsmiljøet højt og oplever at den frie tone giver en god og tillidsskabende dynamik på klinikken, der fordrer det succesfulde samarbejde.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Vi udfører alle almindelige former for tandbehandlinger

Og skulle der være en behandling vi ikke kan tilbyde dig her på klinikken, har vi, gennem vores stærke samarbejde med vores moderklinik i Nykøbing Falster, sikret os, at vi kan beholde dig i vores trygge rammer og ikke behøver henvise dig til andre klinikker.

Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi