tandlægen.dk Ordrup

Mød teamet i Ordrup

Vores behandlerteam og assistenter sørger for, at du altid får en venlig, tryg og omhyggelig tandbehandling.

Hos tandlægen.dk Ordrup har vores behandlere det fælles mål, at du skal opleve en kompetent og omhyggelig tandbehandling, udført med empati og menneskelig forståelse.

Alle på klinikken deltager hvert år på flere seminarer og kurser. Vi er på forkant med udviklingen og kan tilbyde dig et omhyggeligt og samvittighedsfuldt håndværk i den bedste kvalitet.
Vi ligger vægt på at alt sker i dit tempo og med din accept.

Lad os sammen finde frem til hvad vi kan gøre for dig og din tandsundhed.
Tænder er for livet. 

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Vi gennemfører behandlinger med brug af moderne teknologisk udstyr, der gør behandlingen både hurtig, mindre smertefuld og kvaliteten langt bedre.
Din tandsundhed, dit smil og dit velbefindende er første prioritet, når vi tilrettelægger den rigtige tandbehandling for dig. Gennem dialog lægger vi en plan, som er tilpasset dine behov og ønsker.

Er du nervøs for at gå til tandlægen, så fortæl os det, så vi kan imødekomme dine behov. Vi går altid langsomt frem.
Det er vigtigt for os, at du får tillid til selv at have indflydelse på din behandling.
Du orienteres undervejs i behandlingen, hvis du ønsker det. På denne måde bevarer du mere kontrol over situationen – og dermed mere tryghed. Vi passer godt på dig.

Tandregulering i Ordrup
Vi tilbyder tandregulering ved brug af Lite Wire eller Invisalign. 

LiteWire™ er en tandbøjle, der retter dine forreste tænder, apparaturet sidder fast på tænderne. LiteWire™ bøjlen sidder fast på dine tænder, hvilket gør den meget effektiv. 

Invisalign behandlingen består af en serie af næsten usynlige, aftagelige skinner, skræddersyet til dig. Efterhånden som du skifter hver skinne, bevæger dine tænder sig, lidt af gangen, uge for uge – indtil de er rettet ind til det ønskede resultat. 

Skinnerne er behagelige, aftagelige og næsten usynlige, skabelsen er dit nye smil er lettere og mere bekvemt end nogensinde.

Hos tandlægen.dk Ordrup har uddannet os til at tilbyde denne form for behandling, uden at have en specialuddannelse bag os som ortodontist.
Hvis der er et behov, vil vi altid henvise til eller konsultere en specialtandlæge. Kontakt din lokale tandlæge om tandregulering i Ordrup.

Ønsker du et smukkere smil?
Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi tilbyder tandbehandling i trygge og behagelige omgivelser
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Vi tager os tid til at lytte til dig og dine behov og ønsker
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi