tandlægen.dk Ordrup

Mød tandlægerne

Hos tandlægen.dk Ordrup tilbyder generel forbyggende tandpleje og mere avancerede tandbehandlinger og operationer. Vi gør os altid umage for at du skal opleve en tryg og smertefri tandbehandling.

I klinikken tager vi os tid til dialog og rådgivning, så du føler dig informeret og i stand til at vælge den rigtige tandbehandling.

Er du nervøs for at gå til tandlægen, så fortæl os det, så vi kan imødekomme dine behov. Vi går altid langsomt frem.
Det er vigtigt for os, at du får tillid til selv at have indflydelse på din behandling.
Du kan sige stop, bede om en pause og vi kan lave individuelle aftaler for de næste minutters behandling.
Du orienteres undervejs i behandlingen, hvis du ønsker det. På denne måde bevarer du mere kontrol over situationen – og dermed mere tryghed. Vi passer godt på dig.

Vi er glade for at byde dig velkommen.

Mød teamet

Vores behandlerteam og assistenter sørger for, at du altid får en venlig, tryg og omhyggelig tandbehandling.

Hos tandlægen.dk Ordrup har vores behandlere det fælles mål, at du skal opleve en kompetent og omhyggelig tandbehandling, udført med empati og menneskelig forståelse.

Alle på klinikken deltager hvert år på flere seminarer og kurser. Vi er på forkant med udviklingen og kan tilbyde dig et omhyggeligt og samvittighedsfuldt håndværk i den bedste kvalitet.
Vi ligger vægt på at alt sker i dit tempo og med din accept.

Lad os sammen finde frem til hvad vi kan gøre for dig og din tandsundhed.
Tænder er for livet. 

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

På klinikken i Ordrup – Charlottenlund gennemfører behandlinger med brug af moderne teknologisk udstyr, der gør behandlingen både hurtig, mindre smertefuld og kvaliteten langt bedre.
Din tandsundhed, dit smil og dit velbefindende er første prioritet, når vi tilrettelægger den rigtige tandbehandling for dig. Gennem dialog lægger vi en plan, som er tilpasset dine behov og ønsker.

Lovgivningen har fastlagt at vi skal tilbyde et skriftligt overslag på alle behandlinger, hvor patienten skal betale mere end 2500kr selv. Hos os har vi dog udvidet denne service så det gælder alle former for behandlinger – store som små. Derved får du ingen overraskelser og kan roligt sætte dig i stolen da du allerede kender prisen.
Du skal ikke være urolig for, at det pludselig bliver meget dyrere end du havde regnet med.

Hvis vi vurderer at vi ikke har ekspertisen eller teknologien til en hvis behandling eller udredning, bliver vores patienter henvist til en anden klinik, med det rigtige udstyr eller en specialist. Blandt andet henviser vi ved behov for 3D-skanninger eller ved udtalte parodontale problemer, eksempelvis retraktioner, hvor tandkødet har trukket sig og prognosen for tanden forringes uden behandling.

Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi tilbyder tandbehandling i trygge og behagelige omgivelser
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Vi tager os tid til at lytte til dig og dine behov og ønsker
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi

Tandregulering
Vi tilbyder tandregulering ved brug af Lite Wire eller Invisalign. 

LiteWire™ er en tandbøjle, der retter dine forreste tænder, apparaturet sidder fast på tænderne. LiteWire™ bøjlen sidder fast på dine tænder, hvilket gør den meget effektiv. 

Invisalign behandlingen består af en serie af næsten usynlige, aftagelige skinner, skræddersyet til dig. Efterhånden som du skifter hver skinne, bevæger dine tænder sig, lidt af gangen, uge for uge – indtil de er rettet ind til det ønskede resultat. 

Skinnerne er behagelige, aftagelige og næsten usynlige, skabelsen er dit nye smil er lettere og mere bekvemt end nogensinde.

Hos tandlægen.dk Ordrup har uddannet os til at tilbyde denne form for behandling, uden at have en specialuddannelse bag os, som ortodontist.
Hvis der er et behov, vil vi altid henvise til eller konsultere en specialtandlæge.

Ønsker du et smukkere smil?
Hør mere om dine muligheder på telefon:
39 63 98 30

Hør om dine muligheder for en god nattesøvn
- uden snorken

Somnodent® skinne er en dokumenteret medicinsk behandling til patienter med mild til moderat søvnapnø, eller hvor snorken er invaliderende for enten patienten selv eller pårørende.
Skinnen er en individuelt fremstillet og er en dokumenteret medicinsk behandling. Derfor skal behandlingen altid ske i samarbejde med en øre-, næse- og halslæge.

Kontakt os i klinikken og hør mere om dine muligheder
på telefon: 39 63 98 30

Vil du anbefale tandlægen.dk Ordrup
Tak for din bedømmelse :)

Finansiering
- nemt og bekvemt

Lån via Resurs Bank til en fast månedlig ydelse og
betal i det tempo som du har lyst til.

Få råd til et nyt smil