Tandlæge i Vejle

Skal du finde tandlæge i Vejle, så kan tandlægen.dk byde dig velkommen hos i Roms Hule ved Stadion tandlæger i Vejle. Her finder du også de tidligere Dine Tandlæger i Dommergården, som er flyttet ind hos tandlægen.dk vejle. Vores tandlæger tager godt imod dig, så du altid kan føle dig tryg, uanset om du skal have lavet en kompliceret tandbehandling som f.eks. en rodbehandling, eller kommer til dit regelmæssige tandeftersyn.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Tandlægeskræk

Mange mennesker lider af tandlægeskræk og en stor gruppe har så udpræget tandlægeangst, at det afholder dem fra at gå til tandeftersyn. På vores tandklinik i Vejle er vores tandlæger og tandplejere klar til at hjælpe dig til en tryk og god behandling, så du kan få en god tandsundhed nu og fremover. En lille revne i tanden kan være med til at forringe tandsundheden. Bestil til hos vores tandlæge i Vejle og oplys om, at du har tandlægeskræk, så ved tandlægen, at du skal have ekstra tid til dit tandeftersyn.

Smertefri tandbehandling

Vores smertegrænser er forskellige, og mange har et ønske om at få smertefri tandbehandling. Vores tandlæger i Vejle har forskellige typer af smertelinding, så enhver patient kan få et god og tryg behandling uden unødvendige gener.

Det skal være rart at gå til tandlæge i Vejle

Vores tandlæger på Toppen ved stadion i Vejle har som målsætning, at et tandlægebesøg skal være rart, og derfor sørger tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne hos tandlægen.dk Vejle altid for, at dit besøg bliver en behagelig oplevelse med mindst mulig gene. Vi er stolte over vores arbejde, og vi giver os derfor god tid til at lytte til dine behov og forventninger, så du altid får en motiveret, professionel og venlig rådgivning og behandling.

Har du dårlige erfaringer fra tidligere tandlægebesøg, som eventuelt har medvirket til at give dig tandlægeskræk, så fortæl os om det, for så ved vi, at vi skal være ekstra imødekomne.

Kvalitet hele vejen

tandlægen.dk’s engagerede tandlæger, tandplejere og klinikassistenter i Vejle hjælper dig med at få et smil på læben, hver gang du skal i behandling hos os. Vi tilbyder en kvalitetsbehandling udover det sædvanlige, benytter de bedste materialer, bruger det nyeste udstyr og studerer os til alt den viden, vi kan få. Det giver vores patienter en vished om, at de altid får et højt behandlingsniveau.

Implantater og fyldninger

Vi udfører alle typer af behandlinger hos tandlægen.dk i Vejle. Fra det almindelige eftersyn og tandfyldninger, til behandling af paradentose, knækkede tænder eller revner i tænderne, til avanceret behandling med tandimplantater og kosmetisk tandpleje af høj kvalitet. Så uanset om du har brug for et eftersyn, en fyldning, rodbehandling eller et tandimplantat, kan du får det hos tandlægerne og tandplejerne hos tandlægen.dk i Vejle.

Behandlingsplaner – din sikkerhed for god tandsundhed

Vi ved, at patientinddragelse er vigtigt. Derfor laver vi altid en behandlingsplan, så vi sammen med dig kan gennemgå, hvad vi anbefaler af behandling, så vi sammen kan sikre, at du har en god tandsundhed, en effektiv tyggefunktion og et smukt smil.

Vi anerkender at ikke alle kan overskue at få gennemført alle nødvendige tandbehandlinger på en gang. Derfor vil tandlægen hos tandlægen.dk Vejle sammen med dig gennemgå og prioritere behandlingerne, så vi kun laver, hvad der er nødvendigt for at imødekomme dit behov for tandbehandling.

Vi ved, at der er meget livskvalitet forbundet med at have et smukt smil og en god tyggefunktion. Derfor tager både tandlæge og tandplejer på vores klinikker i Vejle sig god tid til at gennemgå behandlingsmuligheder og valg med dig, så du kan træffe en god beslutning på et oplyst grundlag.

Få tilskud til din tandbehandling

Du får tilskud til forebyggende tandbehandling gennem den offentlige sygesikring. Det offentlige tilskud er derimod begrænset i forhold til udbedring af skader, som huller, revner i tanden, knækket tand og lignende. Derfor kan det være en god ide at melde sig ind i Sygesikringen Danmark og få supplerende tilskud eller tegne en tandforsikring hos fx Dansk Tandforsikring. Du skal også tjekke, hvad din ulykkeforsikring dækker, så du er sikker på, at du er dækket i forhold til tandskader.

Tandbehandling mere end bare at lappe huller

I dag er tandbehandling meget mere end ”at lappe huller”. I Danmark prioriterer vi den forebyggende indsats meget højt. Netop derfor er det vigtigt at komme til de regelmæssige tandeftersyn, for netop her opdager din tandlæge eller tandplejer i Vejle, hvis der er tegn på begyndende hul eller paradentose. Tandrensning i forbindelse med eftersyn bevirker at plak og bakterier ikke får lov at sætte sig for godt fast for dermed at udvikle sig til noget der er behandlingskrævende, som fx huller i tanden.