Tandlæge i Solrød

Hos tandlægen.dk Solrød er både børn og voksne i centrum, hvad enten vores patienter skal have en komplicerede tandbehandling eller et almindeligt tandeftersyn.
Klinikken ligger i Solrød tæt på Solrød Strand Station, og dermed er det nemt at besøge os, uanset om du kommer med S-tog, bus eller i bil.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Kompetent og veluddannet

Hos tandlægen.dk Solrød er vi et kompetent og veluddannet team af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.
Vi behandler både børn og voksne og er derfor vant til at yde ekstra omsorg og have stor forståelse for vores patienter – om de blot er lidt utrygge ved at gå til tandlægen eller har direkte tandlægeskræk. Vores største aktiv er dermed vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenters evne til at gøre dig og dine børn trygge, idet vi lytter altid til jeres ønsker og behov.
Da vi ligger i Solrød på Københavns Vestegn tæt på Solrød Strand Station, er det nemt at besøge os, uanset hvor du kommer fra på Vestegnen – og hvad enten du er med offentlig transport eller i bil.

Få smilet igen

Tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne, der arbejder på Tandlægen.dk Solrøds klinik er altid opdateret med nyeste teknologi og viden.
Vi har mange år erfaring med behandling af paradentose, rodbehandling, kroner og broer, proteser, implantater og kosmetisk tandpleje. På den måde er du sikret, at du nok skal få smilet igen. Og vores tandlæger og tandplejere foretager selvfølgelig også almindelige tandeftersyn, laver tandrensninger og fyldninger.
Da vi har stor erfaring med at behandle børn, skal du huske, at børn mellem 16-18 år frit kan vælge deres egen tandlæge uden ekstra omkostninger frem for at bruge skoletandlægen. Vi tager dem selvfølgelig også gerne ind før.

Imødekommende stemning og tryghed

tandlægen.dk i Solrød ligger i lyse omgivelser og moderne lokaler, og vi gør altid vores yderste for, at du føler dig tryg ved at sørge for den bedste og mest professionelle tandbehandling tilsat en imødekommende og hyggelig stemning. Men du skal også føle dig økonomisk tryg, og derfor tilbyder vi en fornuftig finansieringsløsning, hvis du står overfor en større tandbehandling.