tandlægen.dk Thisted

Mød behandlerne

Vi har et stort og bredt behandlerteam klinikken, der kommer med hver vores baggrund og erfaring fra andre arbejdspladser – kommunal tandpleje, regional specialtandpleje, privat praksis, kæbekirurgiske afdelinger og Grønlandstandplejen og vi har forsknings- og undervisningserfaring.

Vores kæbekirurg Lone Fuks kommer regelmæssigt på klinikken.

I samarbejde med narkoselæge gennemfører vi behandlinger under narkose for de patienter, der lider af tandlægeskræk.

Vores team har arbejdet sammen i mange år og tilbyder mange former for behandlinger. Fælles for os alle er at vi står for solid faglighed, høj kvalitet og effektive behandlinger.

Behandlinger

Klinikken har særligt fokus børn og unge i alderen 2-18 år. Flere har erfaring fra kommunal tandpleje samt regional specialtandpleje, hvor børn og unge med stort behandlingsbehov kan blive behandlet i narkose.

Vi tilbyder derudover behandlinger inden for kæbekirurgi samt kroner, broer og tandproteser. Vi er uddannet i tandregulering ved brug af usynlige bøjler – Invisalign.

Lider du af tandlægeskræk og har et større behandlingsbehov tilbyder vi behandling under narkose.

Mød teamet

Vi er i dag 21 ansatte. Vores team er kendetegnet ved ønsket om at give patienterne en professionel, god og omsorgsfuld behandling.

Vi sætter faglighed højt og prioriterer at deltage i kurser og efteruddannelse. I hverdagen bruger vi hinanden tværfagligt for at kunne yde en god og effektiv service overfor vores patienter.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Finansiering
- nemt og bekvemt

Lån via Resurs Bank til en fast månedlig ydelse og
betal i det tempo som du har lyst til.

Få råd til et nyt smil
Vi sætter ekstra tid af, så vi kan lære hinanden at kende.
Vi vil gerne høre om dine ønsker og behov
Fortæl os også, hvis du er nervøs eller på anden måde føler dig utryg – det giver den bedste oplevelse for både dig og os.

For Tandlæger
Sikker henvisning af din patient

Hos tandlægen.dk Thisted går vi ikke på kompromis med kvaliteten, da implantatbaserede nye tænder skal holde i mange år.

Hos tandlægen.dk Thisted modtager vi henvisninger indenfor alle typer af kirurgi og narkose.

Vil du anbefale tandlægen.dk Thisted
Tak for din bedømmelse :)