tandlægen.dk Thisted

Mød teamet

Vores team er kendetegnet ved ønsket om at give patienterne en professionel, god og omsorgsfuld behandling.

Vi sætter faglighed højt og prioriterer at deltage i kurser og efteruddannelse. I hverdagen bruger vi hinanden tværfagligt for at kunne yde en god og effektiv service overfor vores patienter.

Vi har et stort og bredt behandlerteam på klinikken, der kommer med hver vores baggrund og erfaring fra andre arbejdspladser - kommunal tandpleje, regional specialtandpleje, privat praksis, kæbekirurgiske afdelinger og vi har forsknings- og undervisningserfaring

Vores behandlerteam tilbyder mange former for behandlinger. Fælles for os alle er at vi står for solid faglighed, høj kvalitet og effektive behandlinger.

Vores kæbekirurg Lone Fuks kommer regelmæssigt på klinikken.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Klinikken har særligt fokus børn og unge i alderen 2-18 år. Flere har erfaring fra kommunal tandpleje, hvor børn og unge med stort behandlingsbehov kan blive behandlet.

Vi tilbyder derudover behandlinger inden for kæbekirurgi samt kroner og broer, samt proteser i samarbejde med byens 2 teknikkere Anders Kjær Madsen og Vera Vestmann.

Klinikken er indrettet handicapvenligt, og vi har lift til brug for kørestolsbrugere, der ankommer med ledsager.

Vi sætter ekstra tid af, så vi kan lære hinanden at kende.
Vi vil gerne høre om dine ønsker og behov
Fortæl os også, hvis du er nervøs eller på anden måde føler dig utryg – det giver den bedste oplevelse for både dig og os.