Tandlæge i Roskilde

tandlægen.dk har en ny stor tandklinik i centrum af Roskilde. Klinikken er en sammenlægning af to tandklinikker i Roskilde – den tidligere Tandspecialisten, Støden 3, og tandlægen.dk Roskilde, Hersegade 7E. Tandlæger og tandplejere gennemfører alle typer af tandbehandling på klinikkerne, herunder implantater, rodbehandling, kroner og broer samt almindelige tandeftersyn. Desuden tilbyder klinikken tandbehandling i fuld narkose.

På vores nye klinik i centrum af Roskilde anvender tandlægerne det nyeste teknologiske udstyr i forbindelse med tandbehandling. Du kan derfor trygt kontakte vores tandklinik i centrum af Roskilde og bestille tid til dit næste tandeftersyn hos en tandlæge på vores klinik i Roskilde.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Tandlægeskræk hos tandlægen i Roskilde

Hos tandlægen.dk Roskilde har både klinikassistenter og behandlere stor erfaring med næsten smertefri behandling og tager sig tid til at sætte sig ind i den enkelte patients særlige behov. Når du bestiller tid til tandeftersyn, så oplyser du, hvis du lider af tandlægeskræk og har brug for smertefri tandbehandling. Så vil personalet afsætte den nødvendige tid. Ønsker du tandbehandling i narkose, så kontakt klinikken og hør mere om dine muligheder.
Vi forebygger og skaber god tandsundhed

På vores tandlægeklinikker i Roskilde arbejder tandlæge, tandplejer og klinikassistent tæt sammen for at give dig den mest professionelle behandling i trygge rammer.

I vores daglige arbejde er forebyggelse yderst vigtig, og derfor rådgiver vi dig om, hvordan du bedst passer på dine tænder hele livet igennem, og vi hjælper dig med at opdage forandringer og undgå skader i tide. Vores tandplejere er uddannede i at varetage behandling af paradentose og viser dig, hvordan du kan undgå tandkødsbetændelse, når du bruger din tandbørste korrekt.

Rodbehandling, tandimplantater, tandkroner og -broer

Vores tandlæger har hver især deres særlige kompetencer, så vi kan tilbyde rodbehandling, kroner og broer samt implantater i forbindelse med manglende tænder.

Tandregulering, snorkeskinner og tandblegning

Alle fortjener et flot smil, og der er mange muligheder for at få et smil, der passer netop til dit ansigt. Hos tandlægen.dk tilbyder vi både tandregulering og bideskinner til afhjælpning af  fx snorken.
Er tænderne blevet misfarvede, kan tandblegning være en god og holdbar løsning med minimalt vedligehold.

Tandlæger i centrum af Roskilde

Klinikken ligger i gåafstand fra Roskilde Station, og der er offentligt tilgængelige parkeringspladser tæt på.