tandlægen.dk Islands Brygge

Mød teamet

Du skal føle dig godt tilpas hos tandlægen.dk Islands Brygge

Hos tandlægen.dk Islands Brygge går vi op i at få et tillidsfuldt forhold til vores patienter, og derfor rådgiver vi, lytter til og inddrager patienten i hele behandlingsforløbet.

Mens vores tandplejers primære fokus er forebyggelse, arbejder vores tandlæger for altid at udføre et godt og effektivt stykke tandlægehåndværk, mens vores klinikassistenter sørger for, at du føler dig tryg og godt tilpas under din tandbehandling. På den måde er du altid i gode hænder, hvad enten du kommer til dit tandeftersyn, skal have lavet plastfyldninger eller skal igennem en mere omfattende tandbehandling.

Hos tandlægen.dk Islands Brygge udfører vi alle behandlinger fra tandimplantater, tandkroner og broer, parodontosebehandling til tandblegning og kosmetisk tandretning ved brug af usynlige bøjler fra ClearCorrect.

Vi lægger stor vægt på høj faglighed og kvalitet i håndværket, samt at den enkelte patient får den rette og bedste tandbehandling.
Vores tandlægeklinik har en afslappende atmosfære, vi bruger det mest moderne og digitale udstyr, og vi har ikke kun fokus på dine tænder, men også på dig. Tandlægen.dk Islands Brygge ligger centralt placeret på bryggen, tæt på metro og bus, og nem parkering foran klinikken.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Er du nervøs for at gå til tandlægen, så er du ikke alene. Vi er vant til at berolige patienter der lider af tandlægeskræk. Fortæl os om det, så vi kan imødekomme dine behov. Det er vigtigt for os, at du får tillid til selv at have indflydelse på din tandbehandling, så din oplevelse hos tandlægen.dk, bliver så positiv og tryg som mulig.

vi har solid erfaring med tandimplantater, tandkrone- og brobehandling samt parodontosebehandling, men vi kan på klinikken håndtere så godt som alle tandlægefaglige behandlinger, hvilket er med til at skabe tryghed for dig, da du kun behøver at komme et sted og se det samme personale.

Tandregulering med usynlig bøjle
Vi tilbyder tandregulering ved brug af ClearCorrect

ClearCorrect er en behandling, der består af en serie næsten usynlige og aftagelige skinner - også kaldet bøjler - som bliver specieldesignet til dig.

Efterhånden som du skifter en skinne, rykker dine tænder sig lidt ad gangen uge for uge, indtil dit ønskede resultat er opnået.

Skinnerne er aftagelige og næsten usynlige.
Det er nemt at få det smil, du altid har drømt om.

Hos tandlægen.dk Islands Brygge har vi udannet os til at tilbyde netop denne form for tandbehandling med usynlige bøjler, og vi samarbejder tæt med tandlæge eksperterne hos ClearCorrect.

Ring til os på telefonnr.:

70 400 281

– og book en tid til en uforpligtende snak, hvor du kan høre mere om dine muligheder.

Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Fokus på omsorg, velvære og tryghed hos vores patienter
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Information og dialog under hele behandlingsforløbet
Sammen finder vi den ønskede tandbehandling til dig og din økonomi