tandlægen.dk Islands Brygge

Mød tandlægerne og tandplejerne

For os er det vigtigt, at der er god kemi mellem dig og din behandler. For at opnå et tillidsfuldt forhold mellem dig som patient og din behandler, lytter vi altid til dine ønsker og forventninger, ligesom vi inddrager dig i hele behandlingsforløbet. Vi lægger stor vægt på høj faglighed og kvalitet i håndværket, samt at den enkelte patient får den rette og bedste behandling.

Behandlinger

Vores klinik har en afslappende atmosfære, vi bruger det mest moderne udstyr, og vi har ikke kun fokus på dine tænder, men også på dig.

Hos tandlægen.dk Islands Brygge udfører vi alle behandlinger fra implantater til kosmetisk tandretning ved brug af Invisalign og Inman Aligner.

Første gang du kommer, lægger vi en uforpligtende behandlingsplan sammen med dig, så du er helt tryg fra første besøg og ved fremtidige behandlinger, hvad enten du kommer til eftersyn eller har brug for en mere omfattende behandling.

Mød teamet

Du skal føle dig godt tilpas.

Det afgørende for et godt behandlingsforløb er din tryghed. Hos tandlægen.dk Islands Brygge går vi op i at få et tillidsfuldt forhold til vores patienter, og derfor rådgiver vi, lytter til og inddrager patienten i hele behandlingsforløbet.

Mens vores tandplejers primære fokus er forebyggelse, arbejder vores tandlæger for altid at udføre et godt og effektivt stykke tandlægehåndværk, mens vores klinikassistenter sørger for, at du føler dig tryg og godt tilpas under behandlingen. På den måde er du altid i gode hænder, hvad enten du kommer til dit eftersyn, skal have lavet plastfyldninger eller skal igennem en mere omfattende behandling.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Finansiering
- nemt og bekvemt

Lån via Resurs Bank til en fast månedlig ydelse og
betal i det tempo som du har lyst til.

Få råd til et nyt smil
Vil du anbefale tandlægen.dk Islands Brygge
Tak for din bedømmelse :)

Anmeldelse

Efter at ha prøvet diverse tandlæger her på øen, må jeg sige at jeg nu har fundet stedet jeg skal være. jeg er en meget bange og ulykkelig patient med meget dårlige tænder. I går fik jeg taget 2 tænder ud og start på en rodbehandling. Puha det var hårdt, men jeg var tryg og mærkede hele tiden at tandlæge og hjælper var med mig. I dag ringer tandlæge Lars så til mig for at høre hvordan jeg har det. Woooooooow – tusind tak Lars det blev jeg virkelig glad for. Top service.

- Lene Darell
, patient hos tandlægen.dk Islands Brygge -

5/5 stjerner

Anmeldelse

De fortjener alle de stjerner, som de kan få.

Jeg har i ti år (I know…) gået rundt med en visdomstand, som har gjort ondt. Dog uden at jeg har turde gøre noget ved det. Lars var så sød at give mig en akuttid, da jeg fik så kraftige smerter, at jeg ikke længere kunne holde det ud.

De var utrolig søde, venlige og dygtige. Min frygt er gjort til skamme. Derfor vil jeg give dem de bedste anbefalinger. Og jeg har endnu mindre frygt for at skulle derhen igen, selvom næste gang, bliver en rodbehandling.

Tusind tusind tusind tak for jeres hjælp i dag.

- Olivia Noel Vienne Rose
, patient hos tandlægen.dk Islands Brygge -

5/5 stjerner

Anmeldelse

I broke a tooth while visiting Copenhagen for 3 months in 2016. A Danish co-worker recommended this office, which is close to the Amager campus of the University of Copenhagen. They saw me the same day I called, diagnosed the problem and gave me a temporary filling, and replaced the broken part of the tooth with a permanent filling the next day. The dentist, his assistants, and the receptionist were all friendly and kind. They spoke English fluently and explained everything they did. The procedure also cost less than I was expecting. The office is clean and fresh.

- Barbara Johnstone
, patient hos tandlægen.dk Islands Brygge -

5/5 stjerner

Anmeldelse

De er rigtig dygtige, selvom jeg er flyttet til Bornholm, kunne jeg ikke forestille mig en anden tandlæge, man føler sig utrolig tryk under behandlingen.

- Urban Benny Bertelsen
, patient hos tandlægen.dk Islands Brygge -

5/5 stjerner

Sarah Nielsen

Very informative professionals. I really appreciate that they ask me throughout the procedure if I’m comfortable. Their prices are also reasonable compared to the other clinics. Definitely worth it because they give quality service.

- Sarah Nielsen
, patient hos tandlægen.dk Islands Brygge -

5/5 stjerner

Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi