tandlægen.dk Ærø

Mød teamet

Du skal føle dig godt tilpas

Vi er et team på i alt otte personer, der tilsammen har været her mere end 100 år. Vi prioriterer vores faglige udvikling gennem efteruddannelse og kurser. Hele teamet ved, hvor stor betydning tryghed og nænsom behandling har for den enkelte patient, derfor står vi alle inde for, at din behandling foregår i en rar og afslappet atmosfære. Vi afsætter god tid til patienterne, så der er mulighed for at tale om specielle behov og forventninger forud for hver behandling.

Vores tandlæger, Cecilie og Mohammed, tilbyder behandling af meget høj kvalitet. Vores tænder skal holde hele livet, og da vi lever længere og længere, skal tandsundheden vedligeholdes gennem effektive behandlinger og grundige eftersyn. Det er vores behandlerteam garanter for.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Vores mål er at sikre en optimal behandling tilpasset den enkelte patient.

På klinikken har vi særlige kompetencer i proteser, implantater, kroner og broer, og på vores dentallaboratorium sikrer vores tandtekniker, at farver på kroner og broer matcher dine egne tænder, så de falder naturligt ind i dit tandsæt.

Vi vil tilbyde flest mulige behandlinger i vores egen klinik og samarbejder med specialister, der kan komme på vores klinik og udføre specielle behandlinger.

Klinikken behandler også børn og unge, så det er muligt, at hele familien kan benytte samme tandklinik.

Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi