tandlægen.dk Frederiksberg

Mød teamet

Du skal føle dig godt tilpas.

Du kan altid føle dig tryg. Det gælder lige fra du booker tid hos os, til tandbehandlingen er udført.

Målet for os er at være en tand bedre, så du smiler bredere.

Tandlægen.dk Frederiksberg er en traditionsrig tandlægeklinik, som har eksisteret siden Falkoner Centret blev bygget i 1959 i hjertet af Frederiksberg.

Selvom klinikken har en lang historie, så er vi fuldt med tiden og benytter os af nutidige behandlingsmetoder og moderne digitalt udstyr.
Vores tandlæger har en bred og alsidig erfaring inden for tandlægefaget.

Vi arbejder ud fra det princip, at jo større erfaring behandleren har indenfor et særligt område, jo højere bliver kvaliteten af tandbehandlingen for patienten, derfor har de enkelte tandlæger forskellige kompetencer, så vi til sammen dækker hele feltet, og at du som patient er sikker på, at kvaliteten af behandlingen er bedst mulig.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Hos tandlægen.dk Frederiksberg er du i både trygge og erfarne hænder.

Forebyggelse er det nemmeste, billigste og bedste værktøj, men ofte oplever vi, at der skal der rettes op på tidligere tandbehandlinger eller der er opstået nye skader/sygdom i tænderne. Derfor gør vi os meget umage i at lægge en langsigtet behandlingsplan til dig. Vi ønsker, du har et helt klart billede af, hvad vi anbefaler at lave både nu og i fremtiden, så vi sikrer dig en god tandsundhed og et langt liv for dine tænder.

Vi tilbyder alle former for tandbehandling. Ingen behandlingsbehov er for komplicerede, da vi har tilknyttet tandspecialister udefra, så du fortsat kan behandles på klinikken i vante og trygge rammer – og slipper for at sendes ud af huset.

Vi har lang erfaring med narkosebehandling af angste patienter md tandlægeskræk, og efterfølgende hjælpe dem tilbage på rette kurs. Derudover har vi tilknyttet kæbekirurger fra Rigshospitalet som kommer jævnligt og udfører de komplekse indgreb.

Er du ny patient?
Vi tilbyder tandbehandling i trygge og behagelige omgivelser
Vi tager os tid til at lytte til dig og dine behov og ønsker
Kontakt vores tandklinik og bestil tid til en undersøgelse. Du kan også booke online
Ved mindre behandlingsbehov kan du forvente at kende til din behandlingsplan og pris samme dag
Ved større tandbehandlinger, lægges din plan af flere behandlere
Vi gennemgår altid den anbefalede behandlings- og tidsplan samt pris før opstart
Second opinion? Nogle gange er der behov for nye øjne