tandlægen.dk Ikast

Mød teamet

Vi tror på, at venlighed, godt humør og en god atmosfære er med til at gøre et besøg hos os til en positiv oplevelse.

Klinikkens dream team er uddannet til at lytte til dig samt varetage dine ønsker. Teamet har mange års erfaring i alle former for tandbehandling. Vi prioriterer efteruddannelse højt, og alle klinikkens ansatte deltager i kurser i ind- og udland. På den måde kan vi altid tilbyde en effektiv og tidssvarende behandling.

Vores tandplejere hjælper dig med at hjælpe dig selv. En tandplejer arbejder med forebyggende tandpleje, som forhindrer huller i dine tænder og betændelse i dit tandkød. Tandplejeren kan også oplyse dig om, hvad kost, sygdom, medicin og graviditet har af betydning for dine tænder. Vores tandplejere udfører alle behandlinger af paradentose undtage operationer, og tandplejerne står for de regelmæssige eftersyn og kontroller.

Sammen med dig lægger vi behandlingsplaner, som en naturlig del af dialogen mellem dig og behandleren. Vi ser på dit tandsæt i et langsigtet perspektiv og lytter til dine ønsker og behov, så vi sammen finder frem til den rette løsning for dig og dine tænder. Vi lægger stor vægt på information, og du vil altid have mulighed for at få en samtale med en af vores behandlere, hvis du har spørgsmål.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Dine egne tænder hele livet – det er vores mål. Og det er realistisk mål for langt de fleste, der jævnligt modtager kvalificeret tandbehandling. En langsigtet behandlingsplan en naturlig del af dit besøg hos os.

Vi laver løbende en status på din tandsundhed og finder, sammen med dig, frem til den rette behandling og hvordan du selv kan være med til at forebygge. Planen kan ofte opdeles i flere faser: En akut, hvor evt. smerter og gener afhjælpes, en fase, hvor caries og tandkødsproblemer afhjælpes, og endelig en plan for den fase, hvor tandsættet forstærkes, og hvor vi tager hensyn til det æstetiske resultat. Desuden aftaler vi opfølgning og kontrol af behandlingerne. Du er med hele vejen.

Vi tilbyder også en række tiltag for at sikre, at din tandbehandling skal være så smertefri som muligt, herunder musik og naturligvis nænsom bedøvelse.

Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Fortæl os om dine forventninger og behov, så vi sammen kan lægge en plan for en god tandsundhed
Vi bruger den nyeste teknologi, så din behandling bliver både effektiv og til mindst mulig gene

Kaj Heydt

Altid god og venlig service. Jeg har brugt dem i ca. 20 år.

- Kaj Heydt
, patient hos tandlægen.dk Ikast -

5/5 stjerner

John Toft Kristensen

Er til min store overraskelse blevet glad for at gå til tandlæge og det er i høj grad hele personalets fortjeneste

- John Toft Kristensen
, patient hos tandlægen.dk Ikast -

5/5 stjerner

Najaaraq Olsen-schwenker

Det har været den bedste oplevelse at komme til tandlæge. Man får god service og bliver også indformeret om hvad der foregår under behandlingen. Fem stjerner herfra 🙂

- Najaaraq Olsen-schwenker
, patient hos tandlægen.dk Ikast -

5/5 stjerner

Dorte Lyngholm

Jeg vil bare igen sige at jeg er så glad for mine tænder – tænk hvor mange år jeg har været ked af at åbne munden/smile så mine tænder kunne ses. At få krone på mine fortænder, er det bedste jeg har gjort for mig selv i mange år. At få dig som tandlæge Hanne, har bare været en stor gave for mig. Jeg vil give dig/jer mine bedste anbefalinger.

- Dorte Lyngholm
, patient hos tandlægen.dk Ikast -

5/5 stjerner

Henrik Volf

Jeg er en meget glad og tilfreds patient. Min tandlæge her hos tandlægen.dk i Ikast er helt fantastisk, og jeg kommer faktisk ofte her, og jeg kan altid få en tid hurtigt.

Før i tiden havde jeg tandlægeskræk, men efter jeg er begyndt at komme her – er den skræk forsvundet. Jeg får faktisk ikke bedøvelse, når der bores. Det er jo helt fantastisk.

- Henrik Volf
, patient hos tandlægen.dk Ikast -

5/5 stjerner

For Tandlæger
Sikker henvisning af din patient

På tandlægen.dk Ikast går vi ikke på kompromis med kvaliteten, da implantatbaserede nye tænder skal holde i mange år.

Udfyld formularen herunder for at din patient bliver henvist sikker til os.