Tandlæge i Hjørring

tandlægen.dk Nordjyllands Implantatcenter ligger både i Hjørring og Hirtshals har stor erfaring med tandproteser og implantater, men kan også udføre alle andre behandlinger.

Den moderne klinik ligger i centrum af Hjørring, så det er muligt at nå klinikken også fra andre steder i Nordjylland, og tandlægen.dk Nordjyllands Implantatcenter har et stort team af tandlæger og erfarene tandplejere.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Implantatcenter i Hjørring, tandlægen.dk

tandlægen.dk Nordjyllands Implantatcenter i centrum af Hjørring består af et stort og stærkt team, som udfører alle typer af behandlinger fra tandeftersyn til implantatbehandling. Alle vores ansatte gør deres yderste for at svare på alle spørgsmål og udfører altid behandlingerne topprofessionelt og skånsomt, så du kan føle dig tryg. Og da vi går op i faglighed har vi selvfølgelig også klinikassistentelever, der får alt den praktiske erfaring, der er nødvendigt for at blive en god klinikassistent.
Og da vi ligger midt i Hjørring, er vi også nemme at nå i bil fra andre steder i Nordjylland.

Flere års erfaring i implantater

Som patient hos tandlægen.dk Nordjyllands Implantatcenter i Hjørring kan du være sikker på, at du både får kvalitet, og at resultatet bliver æstetisk smukt.
Men vi sørger også for, at det bliver så godt som smertefrit, idet vi anvender lokalbedøvelse og laser ved kirurgi og implantatbehandling.
tandlægen.dk Nordjyllands Implantatcenter har meget stor erfaring med kirurgi og tandimplantater, og vi kan genopbygge tænder, bid, gummer og knogler. Og så tilbyder vi alle behandlinger under samme tag – også de mere avancerede, såsom tandimplantater, tandfacader, kroner og broer samt paradentosebehandling.

Også en klinik på toppen af Danmark

tandlægen.dk Nordjyllands Implantatcenter har to klinikker i Nordjylland. Den anden tandlægen.dk er centralt placeret i Hirtshals, så det også er nemt at komme til tandlægen og få implantatbehandling, hvis du eksempelvis bor i Skagen eller ved den nordjyske kyststrækning.

Tryghed fra start til slut

Når du er patient hos tandlægen.dk Nordjyllands Implantatcenter i Hjørring eller Hirtshals, er du i fokus. Vi bruger tid på din behandling, svarer på dine spørgsmål og vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter gør vores yderste for møde dine tænders behov og opfylde dine ønsker.
Det gælder også økonomien. Står du derfor overfor en større tandbehandling, tilbyder vi en fornuftig finansieringsløsning, så du kan føle sig tryg fra du sætter dig i tandlægestolen, til du får tandlægeregningen.