tandlægen.dk Aarhus

Mød teamet i Aarhus

Vi hjælper dig til flotte, stærke tænder med lang holdbarhed

Din tryghed er vores fokus, når du kommer hos tandlægen.dk Aarhus. Vi giver os god tid til at fortælle dig om din tandsundhed og hvilke behandlingsmuligheder, vi kan tilbyde, så du kan få et smukt smil og en god tyggefunktion i mange år frem.

Vores dygtige behandlerteam af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter har tilsammen en solid erfaring inden for alle behandlingsformer. Gennem et stærkt samarbejde, sikrer vi dig en god oplevelse og en god tandsundhed nu og på sigt.

Vores team er kendt for at tage os godt af patienter med tandlægeskræk. Gennem tæt dialog og omsorg, sørger vi for, at du kommer nænsomt gennem din tandbehandling. Og vi ved, vi er gode til det, for vores patienter kommer igen og igen og igen.

Smertefri behandling - evt. i narkose: Vi vil gøre vores bedste for, at du oplever, at du får en mest muligt smertefri behandling. Vi kan også tilbyde tandbehandling i fuld narkose, hvis det er den bedste løsning for dig.

Tandkirurgi hos specialtandlæge: Hos tandlægen.dk Aarhus kan vi tilbyde tandkirurgi udført af specialtandlæge med speciale i tand- mund- og kæbekirurgi. Vi benytter vores specialtandlæge, når der fx er behov for operativ fjernelse af en visdomstand, i forbindelse med knogleopbygning/sinus løft eller ved rodspidsamputationer. Kontakt klinikken, så finder vi en tid til konsultation.

Digitale fotos og scannere: Tiden er løbet fra de traditionelle aftryk. Med vores digitale løsninger kan vi tilbyde bedre billedkvalitet sammenlignet med røntgen, og dermed øget patientsikkerhed.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Hos tandlægen.dk Aarhus tilbyder vi de fleste former for tandbehandling, også de mere komplicerede, så du kun behøver at komme et sted.

Vi ønsker at samarbejde tæt med dig om at sikre, at dine tænder og dit smil holder længst muligt. Det kan kun ske, hvis vi er sammen om det forebyggende arbejde og behandler, når det er nødvendigt.

Vores tandklinik er indrettet med nyt teknologisk udstyr, som sikrer mindst muligt gene for dig i forbindelse med undersøgelse og behandling. Vi anvender digitale aftryk, som giver os en god mulighed for at tage en dialog med dig om din tandsundhed, og hvilke muligheder vi har for at behandle dig.

Vi er eksperter i tryg oplevelse og sunde tænder.

Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi tilbyder tandbehandling i trygge og behagelige omgivelser
Vi tager os tid til at lytte til dig og dine behov og ønsker
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi
Er du bange, giver vi os den tid der skal til, så du får en tryg oplevelse