Tandlæge i Espergærde

Vores moderne tandlæge i Espergærde ligger tæt ved kystbanen, så det er nemt at komme til den i bil og med regionaltog.

Hos tandlægen.dk Espergærde tager tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne godt imod dig, og du er altid i trygge hænder, om du blot skal have et tandeftersyn eller igennem en større tandbehandling.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

tandlægen.dk, din tandlæge i Espergærde

Når du besøger tandlægen.dk Espergærde, bliver du mødt af professionelle tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som sørger for, at du som patient altid er i centrum.
Vores tandlægeklinik ligger centralt placeret i den nordsjællandske havneby Espergærde tæt på Espergærde Station og Strandvejen, så det er nemt at komme til os i både tog og bil – også hvis du bor andre steder i Nordsjælland.

Hos os er din tryghed i centrum

Hos tandlægen.dk Espergærde leverer vi kvalitet og en god behandling hver gang. Vi vælger derfor altid det bedste udstyr og de bedste materialer, ligesom vi regelmæssigt videreuddanner os, så du altid er sikret den mest professionelle og opdaterede behandling, som videnskaben har at byde på.
Selv om vi som tandlæger selvfølgelig helst vil være kompromisløse, når det gælder om at passe på dine tænder, ved vi også, at det kan være nødvendigt af og til at gå på kompromis – når økonomien for eksempel taler for det. Derfor sørger din tandlæge for altid at rådgive dig og lytte til dine behov inden en større tandbehandling, så vi sammen kan finde frem til den bedste løsning for dig.
Vores tandlæger og tandplejere har stor erfaring indenfor mange typer af tandbehandling – fra fyldninger og rodbehandlinger til tandimplantater, kroner og broer til paradentose, ligesom vores klinikassistenter er videreuddannede, så de eksempelvis kan tage aftryk, lave tandrensninger og røntgenoptagelser.

Føl dig tryg før og efter

Det er ikke altid, at en tandbehandling ligefrem er behagelig undervejs, men vi sørger for at smertelindre bedst muligt, så du oplever den største komfort. Det gælder også bagefter – når du får regningen. For hos tandlægen.dk Espergærde er der ingen ubehagelige overraskelser for pengepungen, idet vi både tilpasser behandlingen til din økonomi, og du altid før en større behandling får et prisoverslag af din tandlæge.