tandlægen.dk Lyngby Svanen

Mød tandlægerne

Slidte tænder, hovedpine, dårlig søvn (søvnapnø) – alt sammen noget, der kan opstå af et forkert bid. Hos tandlægen.dk Svanen har vi øje for din bidfunktion, da det kan have afgørende betydning for din tandsundhed og dit velbefindende, at du bider korrekt sammen.

På klinikken har flere af tandlægerne specialiseret sig i at korrigere bidfunktionen ved brug af bideskinner. Vi benytter Tannerskinner, som er en skinne, der er udviklet til dig og dit tandsæt, og som kan medvirke til, at du får den optimale bidfunktion, og som kan afhjælpe fx kronisk hovedpine og søvnbesvær, som er foranlediget af forkert bid.

Per Bjørndal er desuden certificeret i SomnoMed til behandling af søvnapnø.

Behandlinger

Hos tandlægen.dk har vi uddannet os i en række særlige områder. Vi tilbyder undersøgelse og behandling af bidfunktion ligesom vi er certificerede i SomnoDent snorkeskinner.

Når du besøger tandlægen.dk Svanen, vil du møde en gruppe af kompetente behandlere.

Vi tilbyder desuden tandbehandling i narkose, og klinikken har egen narkoselæge tilknyttet.

Dit velbefindende, din tryghed og din tilfredshed er vores målepunkter.

Mød teamet

Vi lever længere, og vores tænder skal følge med

Tandlægevidenskaben er i konstant udvikling, og derfor skal vores medarbejdere også hele tiden udvikle sig fagligt. Specielt stiller vores længere levetid krav til, at vores tænder skal vedligeholdes bedre, så tænderne med forebyggende tiltag og effektive behandlinger kan holde hele livet.

Vi følger med i den nyeste forskning og deltager i kurser, seminarer og undervisning på kendte, internationale institutter såsom Pankey Institute i Florida og The Dawson Academy.

På den måde udvider vi vores faglige horisont og får nye vinkler på aktuelle områder, ligesom vi styrker arbejdsmiljøet og sammenhængskraften på klinikken.


Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Holistisk tandpleje
Af Johnny Bengtsson

Johnny har arbejdet som holistisk tandlæge siden 2003, og gennem årene har han opbygget en stor skare af tilfredse patienter fra hele Storkøbenhavn og Sjælland. I samarbejde med patienterne skaber han de absolut bedste resultater af holistisk behandling, og alle nyder godt af hans unikke måde at behandle på.

Johnny er uddannet Ayurvedisk terapeut, og har gennem årene taget forskellige kurser i alt fra Reiki healing, kost og motion og kosttilskud til forståelsen og sammenhængen mellem krop/sind/ånd. Pt. er han i gang med en familie terapeut uddannelse.

I Johnnys behandling, lægger han vægt på kommunikationen, som en start til at forstå den enkelte person. Det er vigtigt som behandler, at forstå det enkelte individ og dets individuelle behov.

Vil du vide mere om holistisk tandbehandling?

Finansiering
- nemt og bekvemt

Lån via Resurs Bank til en fast månedlig ydelse og
betal i det tempo som du har lyst til.

Få råd til et nyt smil
Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Fortæl os om din tandhistorik
Lad os høre om dine ønsker og behov
Vil du anbefale tandlægen.dk Lyngby Svanen
Tak for din bedømmelse :)