tandlægen.dk Lyngby Svanen

Mød teamet i Lyngby Svanen

Vi lever længere, og vores tænder skal følge med

Tandlægevidenskaben er i konstant udvikling, og derfor skal vores medarbejdere også hele tiden udvikle sig fagligt. Specielt stiller vores længere levetid krav til, at vores tænder skal vedligeholdes bedre, så tænderne med forebyggende tiltag og effektive tandbehandlinger kan holde hele livet.

Vi følger med i den nyeste forskning og deltager i kurser, seminarer og undervisning på kendte, internationale institutter såsom Pankey Institute i Florida og The Dawson Academy.

På den måde udvider vi vores faglige horisont og får nye vinkler på aktuelle områder, ligesom vi styrker arbejdsmiljøet og sammenhængskraften på klinikken i Lyngby.

Slidte tænder, hovedpine, dårlig søvn (søvnapnø) - alt sammen noget, der kan opstå af et forkert bid. Hos tandlægen.dk Svanen i Lyngby har vi øje for din bidfunktion, da det kan have afgørende betydning for din tandsundhed og dit velbefindende, at du bider korrekt sammen.

På tandklinikken i Lyngby har flere af tandlægerne specialiseret sig i at korrigere bidfunktionen ved brug af bideskinner. Vi benytter Tannerskinner, som er en skinne, der er udviklet til dig og dit tandsæt, og som kan medvirke til, at du får den optimale bidfunktion, og som kan afhjælpe fx kronisk hovedpine og søvnbesvær, som er foranlediget af forkert bid.

Tandlæge Per Bjørndal er desuden certificeret i SomnoMed til behandling af søvnapnø.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Vi ønsker at være din tandlæge i Lyngby og derfor har vi uddannet os i en række særlige områder, så vi kan tilbyde alle tandbehandlinger til dit behov – alt fra undersøgelse og behandling af bidfunktion til snorkeskinner, hvor vi er certificerede i SomnoDent.

Når du besøger tandlægen.dk Svanen i Lyngby, vil du møde en gruppe af kompetente behandlere besående af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter.

Vi tilbyder desuden tandbehandling i narkose, og klinikken har egen narkoselæge tilknyttet.

Dit velbefindende, din tryghed og din tilfredshed er vores målepunkter.

Holistisk tandpleje i Lyngby
Af Johnny Bengtsson

Johnny har arbejdet som holistisk tandlæge siden 2003, og gennem årene har han opbygget en stor skare af tilfredse patienter fra hele Storkøbenhavn og Sjælland. I samarbejde med patienterne skaber han de absolut bedste resultater af holistisk tandbehandling, og alle nyder godt af hans unikke måde at behandle på.

Johnny er uddannet Ayurvedisk terapeut, og har gennem årene taget forskellige kurser i alt fra Reiki healing, kost og motion og kosttilskud til forståelsen og sammenhængen mellem krop/sind/ånd.

I Johnnys behandling, lægger han vægt på kommunikationen, som en start til at forstå den enkelte person. Det er vigtigt som behandler, at forstå det enkelte individ og dets individuelle behov.

Vil du vide mere om holistisk tandbehandling?
Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi tilbyder tandbehandling i trygge og behagelige omgivelser i Lyngby
Lad os høre om dine ønsker og behov
Fortæl os om din tandhistorik
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi