Tandlæge på Østerbro

Søger du tandlæge på Østerbro, så kan tandlægen.dk Østerbro være netop dit valg. Tandklinikken ligger  på Lyngbyvej med gode p-forhold og tæt på bus, tog og metro ved Vibenshus Runddel. tandlægen.dk på Østerbro holder til i nyindrettet klinik, så tandlægerne tilbyder tandbehandling med brug af moderne digitalt udstyr, der giver mindst mulig gene. Har du tandlægeskræk og ønsker smertefri tandbehandling, har klinikken mulighed for at tilbyde dig akupunktur, for at gøre din tandbehandling så smertefri som muligt.

Tandklinikken på Østerbro har gode åbningstider, så du kan nå dit eftersyn på vej til eller fra arbejde. Du finder åbningstiderne for din tandlæge på Østerbro her. 

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Din tandlæge på Østerbro hedder tandlægen.dk

Tryghed er i højsædet, når du besøger tandlægerne hos tandlægen.dk  på Østerbro. Derfor har vi samlet specialistkompetencer under et tag, så du kan blive i trygge rammer, uanset hvilken behandling du og dine tænder har behov for.
Ligeledes er vi en handicapvenlig tandlægeklinik, og vores søde personale af tandlæger, tandplejere, specialister og klinikassistenter er altid parate til at tage godt imod dig.

Specialister i dine tænder

Udover at udføre grundlæggende og forebyggende tandpleje, tilbyder vi også mere avancerede tandbehandlinger og operationer, så du ikke behøver at blive henvist til en anden tandlæge. På den måde kan du altid føle dig tryg, når du besøger tandlægen.dk Østerbro.
Blandt vores kirurgiske specialer er skånsom fjernelse af cyster og læbebånd, hvor du med fuldkæbeoptagelser ved hjælp af røntgen er sikret den bedste og mest trygge behandling. Vores ene tandlæge er desuden flere års erfaring i at dæmpe svælgreflekser med akupunktur – så meget at tandbehandlingen nemt kan gennemføres.
For at du skal føle dig mest muligt tryg og ikke oplever smerte, tilbyder vi også lattergas og/eller afslappende medicin, så du roligt kan slappe af under dit tandlægebesøg.

Tandregulering

Tandlægen.dk Østerbro tilbyder tandregulering ved brug af Lite Wire., Inaman aligner og Invisalign  Et enkelt system, der retter dine tænder effektivt og nænsomt. Kontakt os for en uforpligtende samtale.

Smertefri tandbehandling og tandlægeskræk

Smertegrænsen er forskellig fra person til person, og mange efterspørger derfor smertefri tandbehandling. Patienter med decideret tandlægeskræk har også behov for at vide hvad vi kan gøre for at tandbehandlingen bliver mest mulig smertefri.

En stor gruppe patienter lider med opkastningsfornemmelser  i forbindelse med tandbehandling. Dette kan vi imødekomme ved brug af akupunktur. Kontakt os i klinikken på Østerbro og få bugt med dine opkastningsfornemmelser, når du går til tandlæge.

Lattergas og andet beroligende

Tandlægerne i klinikken på Østerbro tilbyder lattergas og andre beroligende midler, så du kan kommer tryg og afslappet til en god tandsundhed.

Tandblegning

Er du på ude efter råd og vejledning om tandblegning er vores tandlæger på klinikken på Østerbro klar til at hjælpe dig. Kontakt os for en uforpligtende samtale.