Tandlæge på Frederiksberg

Som landsdækkende kæde har vi klinikker overalt, og derfor har vi også tandlæger på Frederiksberg, hvor vi har  hele to klinikker. Tandlægerne på Frederiksberg er kendetegnet ved at tilbyde en tryg og sikker behandling, hvor tandlægerne giver sig tid til at gennemgå din tandbehandling.
Du finder tandlægerne på Frederiksberg i vores klinikker tandlægen.dk Frederiksberg  - det tidligere Tandfalk og tandlægen.dk Forum - det tidligere Forum Implantatcenter.
Så søger du tandlæge på Frederiksberg, så finder du tandlægerne hos tandlægen.dk

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Det er nemt at komme til tandlægerne på Frederiksberg

Vores tandlægeklinikker på Frederiksberg ligger centralt og er nemme at komme til med bil og offentlig transport. Tandklinikken ved Forum ligger lige ved Forum  Metrostation, og bag klinikken er der adgang til parkering. Tandlægerne ved Falkonercenteret på Frederiksberg ligger også tæt på Metroen, og der er p-pladser bag Falkonercenteret. Med andre ord – du kommer nemt lige til døren til tandlægerne på Frederiksberg.

Tandlægeskræk og smertefri behandling

En stor del af danskerne lider af tandlægeskræk, og behovet for smertefri  tandbehandling er derfor forskelligt fra patient til patienter. Vores tandlæger på Frederiksberg har sammen med de øvrige behandlere stor erfaring i at skabe tryghed og ro, som medvirker til at give vores patienter et godt forløb.

Tandlægerne på Frederiksberg tilbyder forskellige løsninger, så tandbehandlingen opleves mest mulig smertefri.

Ved større tandbehandlinger laver tandlægerne på Frederiksberg en behandlingsplan, hvor prisen for din tandbehandling fremgår.

Tandimplantater og tandreulering

Hos tandlægen.dk Frederiksberg bliver der passet godt på dine tænder, hvad enten der er tale om dit regelmæssige tandeftersyn eller sværere  tandbehandlinger som eksempelvis tandkirurgi og paradentose. Og da din tryghed er i fokus, tilbyder vi selvfølgelig også smertefri  tandbehandling og hjælper dig, hvis du har tandlægeskræk.

Hos tandlægerne i Falkonercenteret på Frederiksberg – det tidligere Tandfalk – tilbyder vi desuden tandregulering ved brug af Invisalign og Lite Wire. Læs mere om tandregulering her.

Tandlægen.dk Forum – det tidligere Forum Implantatcenter – har i mere end 20 år udført komplicerede behandlinger  med tandimplantater dagligt, og  tandklinikken på Frederiksberg er i dag en af Danmarks førende tandimplantatklinikker. Her får du den bedst mulige behandling med originale tandimplantater lavet i Schweiz, og du får altid et klart overblik over prisen på tandimplantater samt garanti og vedligeholdelse, der sikrer din tryghed nu og i fremtiden.

Få den behandling, du søger

Når du besøger tandlægen.dk Forum eller tandlægen.dk Falkonercentret på Frederiksberg, vil du begge steder møde dygtige, højtuddannede tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, og uanset om du skal behandles for paradentose, have et tandimplantat, en tandblegning eller en fyldning, kan du stole på, at du får den bedst mulige behandling. tandlægerne på Frederiksberg laver en behandlingsplan, hvor priserne for din tandbehandling er tydelig og med planen kan I sammen prioritere, din langsigtede tandbehandling.