Tandlæge i Hedensted

Tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne hos vores tandlæge i Hedensted er drevet for omsorgen for dig, og derfor er din tryghed i fokus, uanset om du skal have lavet et tandeftersyn eller en mere kompliceret behandling.
tandlægen.dk Hedensted ligger halvvejs mellem Horsens og Vejle, hvilket betyder, at vi altid er nemme at nå i bil.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

tandlægen.dk, din tandlæge i Hedensted

tandlægen.dk Hedensted er en moderne klinik, hvor tandlæger, tandplejere og klinikassistenter altid er klar til at hjælpe og få dig til at føle dig tryg. Tandlægeklinikken er ISO-certificeret og har mange års solid erfaring, ligesom vi løbende opdaterer vores behandlingsmetoder og altid bruger det nyeste udstyr.

Dine egne tænder hele livet

tandlægen.dk Hedensteds filosofi er, at vores patienter skal have sunde tænder hele livet, og det arbejder vi hver dag aktivt for. Vi opdeler som regel behandlingen i tre faser: Akut, afhjælpning af tandkødsproblemer og styrkelse af tandsættet og tænker altid langsigtet, når det handler om at passe på dine tænder.
Tandlægerne har solid erfaring indenfor kirurgi, paradentose og rodbehandling, og vi finder altid den rette løsning for dig – uanset om du har brug for kosmetisk behandling eller et almindeligt tandeftersyn.
Og så er vi trænede i at gøre dig tryg – du er derfor velkommen til at besøge klinikken inden et tandlægebesøg eller tage en ven eller familiemedlem med til behandlingen.

Dialog i fokus

Tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne på tandlægen.dk Hedensteds tandlægeklinik mener, at godt humør, det bedste personale og det mest moderne udstyr er opskriften til et godt tandsæt og en tryg og professionel tandlægeoplevelse. Derfor har vores tandlæger og tandplejere altid en god dialog med vores patienter før under og efter behandlingen – og du er selvfølgelig altid velkommen til at stille yderligere spørgsmål. Vi vil nemlig også gerne lære dig at kende. Derfor bruger vi god til på konsultationen, og sammen finder vi en løsning, der passer til dig, dine tænder og din økonomi.