Tandlæge i Ringkøbing

tandlægen.dk Ringkøbing ligger centralt placeret i byen tæt på Ringkøbing Station, og klinikkens venlige tandlæger, tandplejer og klinikassistenter byder dig velkommen i gode, lyse lokaler og moderne behandlingsrum tilsat en rolig og imødekommende atmosfære, der medvirker til, at du kan slappe af under hele behandlingsforløbet. Her hjælper dig med at bevare et smukt smil og et velfungerende tandsæt - hele livet.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Den rette tandlæge i Ringkøbing

Hos tandlægen.dk Ringkøbing får du altid en personlig og professionel behandling i behagelige omgivelser. Vi tilbyder behandling af høj kvalitet udført af erfarne tandlæger, og vi udfører alle behandlinger fra plastfyldninger til implantater og kirurgi. Vi hjælper dig også, skulle du lide af tandlægeskræk, for som patient skal du føle dig tryg og opleve en god service og rådgivning, hver gang du kommer hos os, hvad enten det er et almindeligt eftersyn eller en mere kompliceret behandling.

Bevar dine tænder

Vores tandlæger, tandplejer og klinikassistenter arbejder med forebyggelse, så du kan bevare dine tænder hele livet, men vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med eksempelvis implantatbehandling og andre tandproblemer, der eventuelt kan opstå – såsom fyldninger, kroner- og brobehandling og rodbehandling. Men vi hjælper også med parodontose og forbyggelse deraf. Parodontosebehandling går ud på at bekæmpe parodontosen ved at rense tandsten og bakteriebelægninger på tænderne og instruere grundig renhold derhjemme samt orientere om relevante risikofaktorer for udvikling af parodontose.

Du skal føle dig tryg

Gennem rådgivning hjælper vi dig til at træffe det bedste valg for dig og dine tænder. Og er du bange for at gå til tandlægen, kan vi også hjælpe dig med det. Vi rådgiver dig og taler med dig om, hvad du tror har udløst skrækken, og hvordan vi bedst kan løse det, og vi lægger selvfølgelig bedøvelse, så det ikke gør ondt. For alle tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne hos tandlægen.dk Ringkøbing er det yderst vigtigt, at du altid får en personlig og professionel behandling i behagelige omgivelser. Det er afgørende for os, at vores patienter føler sig trygge og oplever en service og ordentlig vejledning, fra det øjeblik du træder ind af døren, mens du får behandlingen og efter behandlingen er overstået. For du skal have lyst til at komme igen.