tandlægen.dk Horsens

Mød teamet

Hos tandlægen.dk Horsens står vi sammen om dig.

Vores team vil sammen med dig arbejde for, at du kan bevare dine egne tænder så længe og så smukke som muligt. Målet er derfor altid at finde langsigtede løsninger, der giver dig den bedst mulige sundhed for dine tænder.

Vi tilbyder alle tandbehandlinger. Vi holder os altid veluddannede og på forkant med nye metoder, behandlingsformer og teknikker. Vores udstyr er altid opdateret, vi anvender ny teknologi og sikrer os, at din behandling er den bedste og tidssvarende.

Du finder os i Sundhedshuset i Horsens. Som navnet antyder, er det et samlingspunkt for en række klinikker inden for sundhedsområdet samt et apotek. Sundhedshuset er centralt placeret i midtbyen i Horsens. Der er gratis parkeringsmulighed i huset, og linje 2 kører lige til døren. Som sundhedshus er der naturligvis let adgang til gangbesværede og kørestolsbrugere.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Hos tandlægen.dk Horsens anvender vi altid nyeste teknologi – fx bliver alt porcelænsarbejde fremstillet ud fra digitale Trios scanninger frem for gammeldags aftryk. Det sparer dig både tid og ubehag.

Ved tandregulering benytter vi bl.a. Invisalign, der er består af klare plastskinner, som stort set er usynlige. En Invisalign-behandling tager mellem 3-6 måneder. Du vil i hele behandlingsperioden komme til kontrol, så vi sikrer, at alt forløber planmæssigt. Når  du er færdig med din tandregulering, vil vi sætte en lille ståltråd bag på tænderne – en retainer – som sikrer, at tænderne ikke rykke tilbage, hvor de kom fra.

Vi benytter digital scanning. De digitale scanninger er i en højere billedkvalitet og giver derfor et bedre indblik i din tandsundhed. Digital røntgen er derfor din garanti for bedre patientsikkerhed.

Vi designer
smukke smil

Tandlæge Mette Thonsgaard er certificerede bruger af Inmann Aligner og Lite-wire - nem og effektiv tandregulering.
Mange danskere har skæve tænder eller en enkelt tand, der ikke falder ind i de øvrige fortænder og derfor ønsker sig et flottere smil. De fleste tandstillingsfejl kan rettes på fortænderne på bare 12-16 uger med en aftagelig skinne eller på 3-6 måneder med en fastsiddende bøjle, der er næsten usynlig.
Er der slid af hjørner, så tal med tandlægen om hvilken løsning, der er bedst for dig. Næsten alt er muligt og er ofte billigere, end du tror.
Før vi starter behandlingen, tager vi fotos af dig. Hvis du ønsker det, kan vi mod en merpris på kr. 1500 lave en visualisering af resultatet i din mund, så du på en foto kan se, hvordan tænderne ser ud i din mund efter regulering.
Efter behandlingen tager vi igen fotos af resultatet.
Som sidegevinst får du tænder, der nemmere at holde rene, som derfor holder sig pæne og sunde i længere tid.
En tandretning giver dig et flot smil til resten af livet.

Bestilt tid til en gratis vurdering af om du kan få et smukt smil med tandregulering.

Bestil tid i dag
Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og dine behov