tandlægen.dk Horsens

Mød tandlægerne

Vores team vil sammen med dig arbejde for, at du kan bevare dine egne tænder så længe og så smukke som muligt. Målet er derfor altid at finde langsigtede løsninger, der giver dig den bedst mulige sundhed for dine tænder.

Tandlæge Anders Boel står i spidsen for klinikken.

Behandlinger

Vi tilbyder alle tandbehandlinger, – og du er naturligvis selv med til at bestemme plan og forløb, så du kan være tryg. Og vi anvender altid nyeste teknologi, der giver dig en behandling med mindst mulig gene.

Eksempelvis bliver alt porcelænsarbejde fremstillet ud fra digitale Trios scanninger frem for gammeldags aftryk. Det sparer dig både tid og ubehag.

Vi designer
smukke smil

Tandlæge Mette Thonsgaard er certificerede bruger af Inmann Aligner og Lite-wire - nem og effektiv tandregulering.
Mange danskere har skæve tænder eller en enkelt tand, der ikke falder ind i de øvrige fortænder og derfor ønsker sig et flottere smil. De fleste tandstillingsfejl kan rettes på fortænderne på bare 12-16 uger med en aftagelig skinne eller på 3-6 måneder med en fastsiddende bøjle, der er næsten usynlig.
Er der slid af hjørner, så tal med tandlægen om hvilken løsning, der er bedst for dig. Næsten alt er muligt og er ofte billigere, end du tror.
Før vi starter behandlingen, tager vi fotos af dig. Hvis du ønsker det, kan vi mod en merpris på kr. 1500 lave en visualisering af resultatet i din mund, så du på en foto kan se, hvordan tænderne ser ud i din mund efter regulering.
Efter behandlingen tager vi igen fotos af resultatet.
Som sidegevinst får du tænder, der nemmere at holde rene, som derfor holder sig pæne og sunde i længere tid.
En tandretning giver dig et flot smil til resten af livet.

Bestilt tid til en gratis vurdering af om du kan få et smukt smil med tandregulering.

Bestil tid i dag

Mød teamet

Hos tandlægen.dk Horsens står vi sammen om dig.

Vi holder os altid veluddannede og på forkant med nye metoder, behandlingsformer og teknikker. Vores udstyr er altid opdateret, vi anvender ny teknologi og sikrer os, at din behandling er den bedste og tidssvarende.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}
Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og dine behov
Vil du anbefale tandlægen.dk Horsens
Tak for din bedømmelse :)

Karin Søsted

Professionalisme og omsorg i samme pakke. Jeg kan kun give min anbefaling til Anders Boel og resten af teamet i Sundhedshuset i Horsens.

- Karin Søsted
, patient hos tandlægen.dk Horsens -

5/5 stjerner

Lunde Hansen

Tandlægen var meget grundig, men det er desværre dyrt for en pensionist at vedligeholde sine tænder

- Lunde Hansen
, patient hos tandlægen.dk Horsens -

5/5 stjerner

Graszka Mierzejewska

Proffesionel og hurtig behandling, kan varmt anbefales!

- Graszka Mierzejewska
, patient hos tandlægen.dk Horsens -

5/5 stjerner

Kjeld Hjortshøj

Er yderst tilfreds. Udstrakt positiv og informativ vejledning med kunden i centrum og megen empati.

- Kjeld Hjortshøj
, patient hos tandlægen.dk Horsens -

5/5 stjerner

Mere om tandlægen.dk Horsens

Du finder os i Sundhedshuset i Horsens. Som navnet antyder, er det et samlingspunkt for en række klinikker inden for sundhedsområdet samt et apotek.

Sundhedshuset er centralt placeret i midtbyen i Horsens. Der er gratis parkeringsmulighed i huset, og linje 2 kører lige til døren.

Som sundhedshus er der naturligvis let adgang til gangbesværede og kørestolsbrugere.

På gensyn hos tandlægen.dk Horsens, Sundhedshuset

Lidt om hvilke tandbehandlinger vi tilbyder

Hos tandlægen.dk Horsens udfører vi blandt andet tandregulering. Skæve tænder, for store mellemrum eller en tand, der bare står lidt for sig selv. Der kan være mange årsager til, at du har behov for en tandregulering.

Vi benytter reguleringssystemer, blandt andet Invisalign, der er består af klare plastskinner, som stort set er usynligt. Med denne form for tandregulering vil det tage mellem tre og seks måneder, før dine tænder har den ønskede tandstilling. Du vil komme til kontrol på tandklinikken i hele perioden, så vi følger udvikling i din tandstilling og sikrer, at alt forløber planmæssigt.

Når dine tænder står på rette sted, og du er færdig med din tandregulering, vil vi sætte en lille ståltråd bag på tænderne – en retainer – som sikrer, at tænderne ikke rykke tilbage, hvor de kom fra.

Du er velkommen til at kontakte klinikken, hvis du vil vide mere om tandregulering.

Digitale muligheder

Vi har udskiftet vores røntgenapparat med digital scanning. De digitale scanninger er i en højere billedkvalitet og giver derfor et bedre indblik i din tandsundhed, og hvad vi skal være opmærksomme på.

Digital røntgen er derfor din garanti for bedre patientsikkerhed.

Du er altid velkommen til at kontakte klinikken for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for dig, dit smil og din tandsundhed.