Tandlæge i Odense

Leder du efter tandlæge i Odense?
tandlægen.dk er en sammenslutning af en række kompetente tandlægeklinikker landet over, hvor du som patient er i fokus. Og vi er naturligvis også repræsenteret i Odense – tilmed med hele to klinikker i centrum, som ud over høj faglighed tilbyder fair priser.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Din tandlæge i Odense hedder tandlægen.dk

Velkommen hos din tandlæge i Odense, tandlægen.dk, og vores klinik i centrum, tandlægen.dk Odense centrum. Hos tandlægen.dk Centrum Odense, finder du også tandlægen.dk Albanitorv (tidligere Tandplus) og tandlægen.dk Odense Vestergade, som er flyttet ind i den store tandklinik i hjertet af Odense. Vi kan også byde dig velkommen på vores klinik i Odense SV og tandlægen.dk Magnoliavej. To moderne klinikker med alt i nyeste udstyr og et imødekommende personale med høj faglighed.
Med beliggenheden midt i Odense er klinikkerne begge nemme at komme til med både tog, bus og bil.

De bedste kompetencer giver de bedste behandlinger

På klinikkerne finder du en lang række forskellige kompetencer, som sikrer dig den bedste kvalitet i behandlingerne, uanset behov. Fra de helt ukomplicerede tandeftersyn til kompliceret tandkirurgi.
Du møder dygtige, højt uddannet og erfarne tandlæger, tandplejere og klinikassistenter – og vi samarbejder med en lang række kompetencer som f.eks. dygtige narkoselæger og specialister fordi det tværfaglige giver os mulighed for altid at kunne yde det allerbedste i vores behandlinger.
Al vores personale bliver løbende efteruddannet og er derfor opdateret med de nyeste behandlingsformer.

Alt i tandpleje – og speciale i implantater
Tandlægen.dk i Odense centrum er blandt de mest erfarne tandlægeklinikker i Danmark, når det gælder implantater. Men derudover tilbyder både tandlægen.dk Odense Centrum alle former for behandlinger, f.eks. almindeligt tandeftersyn med tandrensning for tandsten, behandling af parodontose og tandkødsbetændelse, rodbehandling, undersøgelse af tandpine, tandregulering og kosmetisk tandpleje som tandblegning. Men naturligvis også den mere krævende behandlinger som tandkirurgi, der kan udføres under fuld narkose.

Smertefri behandling – også i finansieringen
Vores tandlægeklinikker i Odense lægger vægt på god behandling. Ikke kun i tandlægestolen, men også i venteværelset og receptionen. Vi tilbyder f.eks. smertefri behandling undervejs i forløbet og hører fra mange af vores patienter, at de helt er sluppet for deres tandlægeskræk. Ikke mindst, når regningen skal betales. Hos tandlægen.dk er priserne nemlig helt fair. Og vi kan altid finde en attraktiv finansieringsmodel, der passer.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos tandlægen.dk Odense Centrum og tandlægen.dk Odense Magnoliavej.