tandlægen.dk Kolding

Mød teamet

Hos os skal du være tryg

Som patient er du i gode hænder, når du kommer hos tandlægen.dk Kolding, og du vil opleve et godt humør og en rar atmosfære. Netop det er vigtigt for os, fordi vi gerne vil gøre dig tryg og skabe tillid.

Vi arbejder ud fra en filosofi om, at du skal have muligheden for at beholde dine egne tænder hele af livet, samtidig med at de både skal være pæne og stærke. Derfor går vi op i høj kvalitet, så dine tænder forbliver stærke.

Vi sørger for altid at have overskud til både vores patienter og hinanden, og vi er der for dig, uanset om du føler dig godt tilpas i tandlægestolen eller lider af tandlægeskræk.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Hos tandlægen.dk Kolding skal du føle dig godt tilpas og afslappet, så du synes, det er rart at komme her, hvad enten du blot skal have et eftersyn eller igennem en større behandling.

Vi arbejder med æstetisk smukke materialer som porcelæn og plast, så dine tænder også forbliver smukke, ligesom vi har erfaring med tryklåse proteser til forbedring af tyggefunktion hos patienter, der mangler tænder. Vi har desuden stor rutine i plastikkirurgi, herunder behandling af tandkødsretraktioner samt i alle typer af tandoperationer, herunder visdomstandsoperationer, rodresektion og kirurgisk behandling af paradentose.

Kvaliteten af vores tandbehandlinger er afgørende – både for dig og os. Derfor tager vi udgangspunkt i moderne og gennemprøvede behandlingsmetoder, og vi bruger altid det bedste og nyeste udstyr, vores fag har at byde på.

Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi har fokus på omsorg, dit velvære og tryghed
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi
Information og dialog under hele behandlingsforløbet