tandlægen.dk Kolding

Tandlægen.dk Kolding har vokseværk

Og er derfor flyttet til helt nye lokaler på Albuen 23 – lige overfor Kolding Storcenter. Dermed er klinikken gået fra bare at have fire klinikrum på den gamle klinik på Dyrehavegaardsvej til hele 10 klinikrum på den nye adresse.

Nye behandlere

For at udnytte den gode plads, har vi fået nye behandlere med ombord.

Den 1. maj kunne vi på klinikken byde velkommen til henholdsvis Andrea Dalsgaard Poulsen og Mikkel Møller Øris Poulsen, der begge er erfarne og anerkendte tandlæger fra Kolding-egnen.

 

Fusion med Tandlægehuset Holgersson

Den 1. juni flytter hele holdet fra Tandlægehuset Holgersson fra Søndergade 13C, 6000 Kolding, også ind på klinikken. Tandlægehuset Holgersson er en særdeles veletableret klinik – pt. beliggende i centrum af Kolding.

Vi glæder os til at tage godt i mod både vores nye kollegaer og jer patienter – her på klinikken på Albuen 23.

Reception fredag d. 16. juni fra kl. 14-18

Vi fejrer udvidelsen af klinikken fredag den 16. juni fra kl. 14-18 med en reception her på klinikken. Du er velkommen til at kigge forbi.

 

Du kan læse mere om klinikkens tiltag her under pressemeddelelser eller her.

Mød behandlerne

Vi har mange års erfaring inden for de fleste behandlinger. Men vi har også stor erfaring med tandlægeskræk, og mange patienter kommer hos os, fordi de oplever en god, rolig og tillidsvækkende stemning.

Din tryghed er det vigtigste for os, og vi går op i at lære dig at kende, så vi ved, hvad dine ønsker og forventninger er. På den måde kan vi bedst vurdere, hvilken behandling eller fore­byggelse dine tænder har brug for, både på den korte bane, men også langsigtet, så du får muligheden for at få det bedste udgangspunkt for dine tænder.

Vores klinik har en rolig, afslappet atmosfære, og vi giver os tid til at tage en snak med dig og forklare undervejs i behandlingen. Ønsker du bedøvelse, tilbyder vi smertefri lokalbedøvelse, og vi sætter gerne beroligende musik på for at øge den af­slappede stemning.

Behandlinger

Vi arbejder ud fra en filosofi om, at du skal have muligheden for at beholde dine egne tænder hele af livet, samtidig med at de både skal være pæne og stærke. Derfor går vi op i høj kvalitet, så dine tænder forbliver stærke. Vi arbejder med æstetisk smukke materialer som porcelæn og plast, så dine tænder også forbliver smukke, ligesom vi har erfaring med tryklåse proteser til forbedring af tyggefunktion hos patienter, der mangler tænder. Vi har desuden stor rutine i plastikkirurgi, herunder behandling af tandkødsretraktioner samt i alle typer af tandoperationer, herunder visdomstandsoperationer, rodresektion og kirurgisk behandling af paradentose.

Hos tandlægen.dk Kolding skal du føle dig godt tilpas og afslappet, så du synes, det er rart at komme her, hvad enten du blot skal have et eftersyn eller igennem en større behandling.

Mød teamet

Hos os skal du være tryg

Som patient er du i gode hænder, når du kommer hos tandlægen.dk Kolding, og du vil opleve et godt humør og en rar atmosfære. Netop det er vigtigt for os, fordi vi gerne vil gøre dig tryg og skabe tillid.

Vi sørger derfor for altid at have overskud til både vores patienter og hinanden, og vi er der for dig, uanset om du føler dig godt tilpas i tandlægestolen eller lider af tandlægeskræk.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}
Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi har fokus på omsorg, dit velvære og tryghed
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi
Information og dialog under hele behandlingsforløbet

Finansiering
- nemt og bekvemt

Lån via Resurs Bank til en fast månedlig ydelse og
betal i det tempo som du har lyst til.

Få råd til et nyt smil
Vil du anbefale tandlægen.dk Kolding
Tak for din bedømmelse :)