tandlægen.dk Hjerting

Mød teamet

Du er i gode hænder hos tandlægen.dk Hjerting

Hos tandlægen.dk Hjerting er vi problemknusere. Vi er til for vores patienters skyld og rådgiver og sparrer med dig i behandlingsforløbet.

På klinikken bruger vi moderne udstyr og teknikker, ligesom klinikken er fuldt digitaliseret.

Vi videreuddanner os desuden regelmæssigt, så vi altid er opdateret på faglig viden, hvorfor du som patient kan stole på, at du får en tidssvarende behandling i høj kvalitet.

Vores tandlæger udfører alle vores behandlinger og sparrer med hinanden ved komplicerede sager.

Vores tandplejere står for en stor del af klinikkens omfattende parodontal-behandlinger samt tandblegninger, ligesom vores klinikassistenter er uddannede til at fortage tandrensninger.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Hos tandlægen.dk Hjerting tilbyder vi alle typer af tandbehandling – også smertefri behandling. Vi gør altid vores bedste for at yde patienterne en kompetent og tryg behandling med udgangspunkt i de behov og ønsker, som patienterne må have.

Vi har et stort fokus på kvalitet og leverer et højt fagligt niveau. Det betyder at alle medarbejderne hos tandlægen.dk Hjerting skal leve op til vores kvalitetskrav i form af efteruddannelse – både på et teoretisk og praktisk plan. Desuden forventes det, at behandlerne sparrer internt og giver patienterne den nødvendige information og rådgivning ved hver eneste behandling.

Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi