tandlægen.dk Højbjerg

Mød teamet

Hos tandlægen.dk Højbjerg tilbydes alle typer moderne tandbehandling.

Vi ønsker at gøre det muligt for dig at bevare dine naturlige tænder flotte og stærke igennem livet, derfor anvender vi altid de bedste materialer og det nyeste udstyr til restaurering af tænder.

Alle fyldninger udføres i tandfarvede plastmaterialer, og vi undgår selvfølgelig skadelige metaller i tandbehandlingen. Vores mål er altid at sikre, holdbare og flotte resultater.

Vi er på forkant med udviklingen og opdaterer løbende klinikteamets viden gennem kurser og efteruddannelse. Det sikrer, at vores behandling er tidssvarende, og vi kan hjælpe og rådgive om aktiv forebyggelse gennem kyndig vejledning og gode råd, som vi har erfaring for virker.

Vi har store og lyse behandlingsrum, der er indrettet med den højeste hygiejniske standard, og samtidig har vi lagt vægt på, at det også skal være hyggeligt. Det skal nemlig være rart at gå til tandlægen. Vi ønsker, at du føler dig godt tilpas i tandlægestolen. Du er selvfølgelig også velkommen til at høre musik på din mobil.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Hos tandlægen.dk Højbjerg udfører vi komplicerede tandbehandlinger, hvor specialisterne på vores klinik indgår i et tæt samarbejde.

Vi har en omfattende erfaring indenfor større rekonstruktioner og bidrehabilitering.

Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi tager os tid til at lytte til dig og dine behov og ønsker
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Vi tilbyder tandbehandling i trygge og behagelige omgivelser
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi