Vi styrker din faglige udvikling

tandlægen.dk er i stærk vækst. Derfor har vi løbende ledige stillinger både på vores klinikker rundt om i landet og på kædens hovedkontor i Lyngby.

Vores organisationsstruktur er flad, og det har stor betydning for os alle, at der er mulighed for individuel udvikling og innovative initiativer i dagligdagen.

Kædens faglige niveau, driftens resultat og arbejdspladsens kultur afspejler summen af de ansattes engagement og patienternes tilfredshed. Så trives du i en organisation, hvor der er højt til loftet, omgangstonen er rar og åben, og deler du vores passion for nytænkning og faglig udvikling, så er tandlægen.dk et sted for dig.

Søg job i tandlægen.dk

Vi er en tandlægekæde i stærk vækst. Vores klinikker har vokseværk, og vi er altid på udkig efter mere personale. Se alle de ledige stillinger i tandlægen.dk’s klinikker og på hovedkontoret eller send os en uopfordret ansøgning, så du kan blive en del af Danmarks største kæde.

tandlægen.dk som arbejdsplads

Vores klinikker er kendetegnet ved at være store og moderne klinikker, hvor samarbejde og faglig sparing er afsættet for en god arbejdsdag. I en organisation med over 800 ansatte er der rig mulighed for både at bygge sociale netværk og vidensdele på tværs af klinikker og teams.

Selvom tandlægen.dk som arbejdsplads ligger over gennemsnittet af danske arbejdspladser, når det kommer til trivsel, så arbejder vi aktivt med at sikre endnu bedre trivsel på vores klinikker landet over.

tandlægen.dk – den direkte vej til faglig udvikling

tandlægen.dk har en vision om at være Danmarks fagligt stærkeste tandlægekæde, men det kan vi kun blive ,hvis vi hele tiden løfter vores ansattes kompetencer. Derfor tilbyder vi tidssvarende kurser og efteruddannelse til alle ansatte.

Vores uddannelsesprogrammer dækker alle personalegrupper og giver plads til både karriere og specialisering.