Karriere

Vi har branchens gladeste medarbejdere og vi har plads til flere! Vores medarbejdere er glade for at være en del af tandlægen.dk*. Vi tilbyder nemlig en arbejdsplads med fleksibilitet, gode kolleger og en tårnhøj faglighed.

Uddannelse og kurser

Vores fokus på faglighed gør os unikke. Vi giver alle medarbejdere mulighed for at videreuddanne sig uanset om de er tandlæger eller klinikassistenter.

Vi tilbyder også bootcamps og kurser for at hjælpe nyuddannede godt i gang med arbejdslivet på klinikken. Derudover udbyder vi branchens eneste akademiuddannelse for souschefer. Har du ønske om at specialisere dig i den ene eller anden retning, så tager vi højde for det i vores ansættelsesvilkår og sammensætter en individuel uddannelsespakke.

Vi gør meget ud af at understøtte det interdisciplinære samarbejde på tværs af klinikkens forskellige personalegrupper. Derudover har vi nogle af landets dygtigste fageksperter indenfor tandbehandlinger og tandkirurgi ansat. Det betyder, at der er gode muligheder for faglig sparring og vidensdeling på tværs af klinikkerne.

Læs mere om uddannelsesmuligheder her

Mary, tandlæge
Odense

Jeg synes, det er meget udfordrende at lave de større behandlinger, og så er det dejligt, at vi har så stort et fagligt netværk i kæden at sparre med.

Bente, reception
Vejen

Ikke to dage er ens på en stor tandklinik med god sparring af alle ansatte i tandlægen.dk.

Marina, souschef
Falkoner Centret

Jeg føler mig meget tættere på de andre souschefer, som jeg nu sparrer med flere gange om ugen via mail, telefon og en fælles facebookgruppe. Det giver en tryghed med et fagligt netværk, man kan spørge til råds om blandt andet håndtering af den daglige drift, klagesager og GDPR.

Højt til loftet og plads til alle

Også dig! Vores organisationsstruktur er flad. Det har stor betydning for os alle, at der er mulighed for individuel udvikling og innovative initiativer i dagligdagen. Så trives du i en organisation, hvor der er højt til loftet, omgangstonen er rar og åben og hvor der er gode muligheder for relokation og fleksible arbejdstider, og deler du også vores passion for nytænkning og faglig udvikling, så er tandlægen.dk måske et sted for dig. Læs mere om vores værdier her.

Søg job i tandlægen.dk

Vi er en tandlægekæde i vækst og er derfor altid på udkig efter dygtige medarbejdere – både til vores klinikker landet over og vores hovedkontor i Lyngby. Vil du være en del af Danmarks største kæde?

 

Se ledige stillinger eller søg uopfordret

Anerkendt for vores høje faglighed

Jeg har selv 15 års erfaring som Tandplejer, men har aldrig haft tilknytning til tandlægen.dk. Jeg valgte klinikken (Herlev) ud fra beliggenhed, og det har jeg ikke fortrudt!

Jeg har været der 4 gange nu. Receptionisten er så sød, smilende og imødekommende og gør at man straks føler sig velkommen. Tandlæge Pernille Lysgaard og hendes assistent Christina er søde, rolige, professionelle og meget omhyggelige i deres arbejde. Det føles trygt at ligge i stolen hos dem.

Rent "fagligt" er det rigtig fint arbejde jeg har fået lavet! Og til dato er Pernille den bedste tandlæge til smertefri/effektiv bedøvelse, jeg nogensinde har prøvet !
Jeg kommer med glæde igen :-)

Trustpilot-anmeldelse

* Vores medarbejdertilfredshedsscore var i 2022 på 80% (gennemsnit for sundhedssektoren var 72%).