tandlægen.dk Taastrup

Mød tandlægerne

Klinikken ligger i hjertet af Taastrup i en bygning fra 1958. Her startede tandklinikken samme år og har siden stået for god og solid tandbehandling.

I maj 2005 blev klinikken overtaget af tandlæge Mikkel Wessel Larsen, der driver klinikken videre i samme gode ånd tilsat lidt fysiske ændringer og en løbende videreuddannelse af personalet.

Hos tandlægen.dk Taastrup lægger vi vægt på, at alle behandlinger – store som små – giver dig en helstøbt kvalitetsløsning. Det betyder, at du på langt sigt mindsker tandskaderne, så du har større mulighed for at bevare dine egne tænder.

Mød teamet

Gennem rådgivning hjælper vi dig til at træffe det bedste valg for dig og dine tænder.

Klinikkens tandlæger er erfarne med en høj faglighed. Vi lægger vægt på den personlige kontakt og går op i kvaliteten af vores arbejde, så du får den bedst mulige tandbehandling hver gang.

BEMÆRK
Inden dit første besøg hos tandlægen.dk Taastrup, vil du modtage et helbredsskema per e-mail. Vi beder dig besvare disse spørgsmål, da det kan have betydning for den behandling, du modtager.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Når vi udarbejder behandlingsplaner, har vi både fokus på store og mindre tandbehandlinger. Ved forundersøgelsen får du en vurdering af, hvilke behandling vil være den mest optimale for dig nu og på sigt, så du kan få et overblik, inden vi går i gang.

Hos tandlægen.dk Taastrup får du altid et individuelt behandlingsforslag på de større behandlinger, så du er med hele vejen i beslutningsprocessen og både kan tage stilling til økonomi, omfanget af behandlingen og det forventede resultat.

Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi
Vil du anbefale tandlægen.dk Taastrup
Tak for din bedømmelse :)

Mia Heick

Hvis man kan tale om gode tandlæge oplevelser, så er det gældende når tandlæge Mikkel Wessel konsulteres. Det er andet besøg, denne gang ny tandfyldninger. Kompetent, rolig, behagelig behandling.
Bedre kan det ikke blive at gå til tandlæge.

- Mia Heick
, patient hos tandlægen.dk Taastrup -

5/5 stjerner

Mark Ramirez

Super modtagelse i receptionen. Og en meget imødekommende, behagelig og professionel tandlæge. En super oplevelse for en som ikke har brugt tandlægen så flittigt.

- Mark Ramirez
, patient hos tandlægen.dk Taastrup -

5/5 stjerner

Thomas Grundahl

Kan varmt anbefales, bliver altid mødt af professiolisme, rart personale/ og faglig stolthed.

- Thomas Grundahl
, patient hos tandlægen.dk Taastrup -

5/5 stjerner

Carl Erik Vestergaard

God service, kanon personale.

- Carl Erik Vestergaard
, patient hos tandlægen.dk Taastrup -

5/5 stjerner

Finansiering
- nemt og bekvemt

Lån via Resurs Bank til en fast månedlig ydelse og
betal i det tempo som du har lyst til.

Få råd til et nyt smil