tandlægen.dk Brøndby

Mød teamet

Vi rådgiver dig til at kunne træffe de bedste valg for dig, dine tænder og din pengepung

Vores tandlæger er erfarne og har en høj grad af faglighed. Vi lægger vægt på den personlige kontakt og går op i kvaliteten af vores arbejde, så du får den bedst mulige tandbehandling hver gang. På klinikken har vi overskud til både patienter og hinanden - det, mener vi, er afgørende for, at du som patient får den bedste behandling.
Vi står altid klar til at hjælpe og rådgive dig.

Hos tandlægen.dk Brøndby får du altid en personlig og professionel behandling i behagelige omgivelser. Vores overordnede målsætning er, at du som patient altid skal føle dig tryg, og vi arbejder med forebyggelse, så du får det bedst mulige udgangspunkt for at bevare dine tænder hele livet.
Vi lever op til de højeste standarder, bruger det bedste udstyr og holder os opdaterede, så du altid får kvalitetsbehandling.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Det er vigtig for os, at du får den bedste behandling. Det opnår vi ved at have et professionelt team og det nyeste tandlægeudstyr. Hos os går omsorg og kvalitet hånd i hånd, og vi stiller derfor store krav til os selv, når det gælder vores arbejde, ligesom vi er omsorgsfulde og forstående, hvis du er utryg ved at gå til tandlæge. Vi ønsker en åben dialog om, hvordan du har det, så vi kan tilpasse behandlingen netop dig og dine behov. På den måde opnår vi, at du føler dig tryg i tandlægestolen.

Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi