Tandlæge i Lyngby

Det skal altid være nemt og bekvemt at finde en god tandlæge, og derfor er tandlægen.dk selvfølgelig også repræsenteret i Lyngby med hele to tandlægeklinikker tæt på Lyngby Station.
Hos tandlægen.dk's tandlæger i Lyngby sætter vi din tryghed i centrum, og du får altid en ordentlig behandling, når du besøger os – både når det gælder kvalitet og fair priser. Vi har mange års erfaring i smukke tænder og garanterer derfor for, at du forlader tandlægestolen smilende.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Din tandlæge i Lyngby hedder tandlægen.dk

I Lyngby har tandlægen.dk to tandlæger: tandlægen.dk Lyngby Svanen og tandlægen.dk Lyngby. På vores moderne klinikker vil du møde vores professionelle og venlig personale af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som vil sørge for, at du er altid forlader dit tandeftersyn med et smil.
Placeret på Lyngby Hovedgade tæt på Lyngby Station er det nemt at komme til vores tandlæger i Lyngby med både bus og tog.

Tryghed hos din tandlæge i Lyngby

Det er vigtigt, at du føler dig tryg, når du er til tandlæge – ikke mindst, hvis du skal have udført et større indgreb. Derfor, hvis du er særligt nervøs for at gå til tandlægen, tilbyder tandlægen.dk i Lyngby tandbehandling i fuld narkose . Tandklinikkerne har sine egne professionelle narkoselæger , så du kan komme sovende til sunde tænder. Din sikkerhed for tryg og smertefri behandling. Begge tandklinikker i Lyngby er desuden vant til at håndtere tandlægeskræk, og vi vil gøre vores yderste for, at du får en god oplevelse i tandlægestolen.

Specialister i gode tænder

Som eksperter i flotte smil og implantater er tandlægerne hos tandlægen.dk i Lyngby rutinerede indenfor alle typer tandoperationer – og om du skal have et nyt implantat, opereret en visdomstand, har problemet med rodspidsen eller paradentose, kan din tandlæge hos tandlægen.dk Lyngby Svanen hjælpe dig.

Hos tandlægen.dk Lyngby er du ligeledes i gode hænder. Med moderne udstyr, trygge rammer og fuldt fokus på dig, er du sikret en god og tryg behandling. tandlægen.dk Lyngby har specialister i kirurgi tilknyttet klinikken, og hvad enten du bare skal have et almindeligt tandlægetjek eller et større indgreb, får du en tryg og professionel behandling.

Få den behandling du søger

Når du besøger tandlægen.dk Lyngby eller tandlægen.dk Lyngby Svanen, vil du møde professionelle, veluddannede og ikke mindst venlige tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, og uanset om du har svære problemer såsom paradentose, har brug for tandkirurgi, et nyt implantat eller blot kommer for et almindeligt tandeftersyn, kan du stole på, at du får den bedste tandbehandling til fair priser.

Find en tandlæge nær dig i hele København

Det er ikke kun i Lyngby, at vi ønsker at hjælpe jer med at finde den bedste tandlæge. Hos Tandlægen.dk ønsker vi at hjælpe alle danskere over hele landet med at komme til tandlæge. Og det gælder særligt i hele København.  Særligt i København er der mange der pendler, og derfor har du her både mulighed for at finde en tandlæge tæt på enten din bopæl eller dit arbejde. Udover vores klinik i Taastrup, så har vi også mange klinikker i både det indre og det ydre København. I indre by finder du os blandt andet på FrederiksbergNørrebro og Østerbro.  Uden for det indre København finder du os blandt andet i Herlev og Bagsværd.