Tandlæge i Lyngby

Det skal altid være nemt og bekvemt at finde en god tandlæge, og derfor er tandlægen.dk selvfølgelig også repræsenteret i Lyngby med hele to tandlægeklinikker tæt på Lyngby Station.

Hos tandlægen.dk Lyngby & Implantatcenter og tandlægen.dk Svanen sætter vi din tryghed i centrum, og du får altid en ordentlig behandling, når du besøger os – både når det gælder kvalitet og fair priser. På begge tandklinikker har vi mange års erfaring i sunde og smukke tænder og garanterer derfor, at du forlader tandlægestolen smilende.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Din tandlæge i Lyngby hedder tandlægen.dk

I Lyngby har tandlægen.dk to tandklinikker: tandlægen.dk Lyngby Svanen og tandlægen.dk Lyngby & Implantatcenter. På vores to moderne og digitale klinikker vil du møde vores professionelle og venlige personale af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, som vil sørge for, at du altid forlader dit tandeftersyn med et smil.
Placeret på Lyngby Hovedgade tæt på Lyngby Station er det nemt at komme til vores tandlæger i Lyngby med både bus og tog. Hvis du ankommer i bil, er der også parkeringsmuligheder i nærheden af klinikkerne.

Tryghed hos din tandlæge i Lyngby

Det er vigtigt, at du føler dig tryg, når du er til tandlæge – ikke mindst, hvis du skal have udført et større indgreb. Derfor, hvis du er særligt nervøs for at gå til tandlægen, tilbyder både tandlægen.dk i Lyngby & Implantatcenter og tandlægen.dk Lyngby Svanen tandbehandling i fuld narkose . Tandklinikkerne har sine egne professionelle narkoselæger, så du kan komme sovende til sunde tænder. Din sikkerhed for tryg og smertefri behandling. Begge tandklinikker i Lyngby er desuden vant til at håndtere tandlægeskræk, og vil gøre sit yderste for, at du får en god oplevelse i tandlægestolen.

Specialister i implantater og kirurgi

Som eksperter i flotte smil og implantater er tandlægerne hos tandlægen.dk Lyngby & Implantatcenter rutinerede indenfor alle typer tandoperationer, og har specialister i kirurgi tilknyttet klinikken. Med moderne udstyr, trygge rammer og fuldt fokus på dig, er du sikret en god og tryg behandling uanset om du bare skal have et almindeligt tandlægetjek eller et større indgreb såsom et nyt implantat, opereret en visdomstand, har problemer med en rodspids eller paradentose, kan din tandlæge hos tandlægen.dk Lyngby & Implantatcenter hjælpe dig.

Hos tandlægen.dk Lyngby Svanen er du ligeledes i gode hænder, for her får du en tryg og professionel behandling – uanset om du skal have et tandeftersyn eller en større behandling, såsom et tandimplantat. Hos tandlægen.dk Svanen kan du desuden få holistisk tandbehandling.

Få den behandling du søger

Når du besøger tandlægen.dk Lyngby & Implantatcenter eller tandlægen.dk Lyngby Svanen, vil du møde professionelle, veluddannede og ikke mindst venlige tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, og uanset om du har svære problemer såsom paradentose, har brug for tandkirurgi, et nyt implantat eller blot kommer for et almindeligt tandeftersyn, kan du stole på, at du får den bedste tandbehandling til fair priser.

Find en tandlæge nær dig i hele København

Det er ikke kun i Lyngby, at vi ønsker at hjælpe jer med at finde den bedste tandlæge og opnå en god tandsundhed. Hos tandlægen.dk ønsker vi at hjælpe alle danskere over hele landet med at komme til tandlæge og tandpleje, så patienten sikres en god tandsundhed. Og det gælder særligt i hele Københavnsområdet, hvor der er mange der pendler. Derfor har du her både mulighed for at finde en tandlæge tæt på enten din bopæl eller dit arbejde med mulighed for at få behandling på vej til eller fra arbejde. Udover vores klinik i Taastrup, så har vi også mange klinikker i både det indre og det ydre København. I indre by finder du os på FrederiksbergNørrebroØsterbro, samt København K.  Uden for det indre København finder du os blandt andet i BrøndbyHerlev og Bagsværd.