tandlægen.dk Allerød Klinikhuset

Mød teamet

Hos tandlægen.dk Allerød Klinikhuset er vi ét stort team med mange stærke kompetencer.

Som patient bliver du tilknyttet din egen tandlæge og tandplejer. De kender derfor ikke kun dine tænder, de kender også dig, hvilket giver tryghed og tillid mellem dig og dit behandlerteam. Som fast patient i klinikken får både du og behandler-teamet mulighed for at lave en langsigtet indsats for dig og din tandsundhed.

Hos tandlægen.dk Allerød Klinikhuset er vi et stort team af tandlæger, klinikassistenter og specialister med en række forskellige kompetencer fra tandteknik til kirurgi.
Vi er et team der altid er opdateret med den nyeste viden og de nyeste teknikker. Vi benytter for eksempel digital 3D-teknik ved fremstilling af kroner, broer, facader med mere og er førende i Danmark på dette område. Vi producerer kroner, broer og facader på klinikken, så du efter blot to timers ventetid kan få din nye krone. På den måde sparer du et besøg på klinikken samt ubehaget ved en midlertidig krone.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Mikkel Buchgreitz og Jens Pilemand er klinikansvarlige hos tandlægen.dk Allerød Klinikhuset.

Vi tror på, at den digitale klinik er fremtiden, og vi har tænkt os at udvide vores behandlingstilbud på dette område til glæde for vores patienter og til inspiration for andre tandlæger.

Vi glæder os til at møde dig i vores tandklinik i Allerød.

 

 

Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Information og dialog under hele behandlingsforløbet
Vi har fokus på omsorg, dit velvære og tryghed
Vi vil lære dig at kende - ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi