Tandlæge i Horsens

Din tandlæge i Horsens har fokus på dine tænders skønhed og arbejder langsigtet for, at du kan bevare dine tænders sundhed hele livet igennem. Centralt placeret i
Sundhedshuset, ikke langt fra Horsens Sygehus, er det nemt at nå tandlægen med både offentlig transport og bil.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

Din tandlæge i Horsens, tandlægen.dk

Hos tandlægen.dk Horsens er dine tænder i centrum, og tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenternes arbejder for, at du skal bevare dine tænder så smukke som muligt hele livet. Derfor er målet altid langsigtede løsninger, som giver dig den bedst mulige sundhed for dine tænder. Vi tilbyder alle former for behandling og bruger den nyeste teknologi, og du har selvfølgelig altid medbestemmelse omkring plan og forløb.

tandlægen.dk Horsens er en moderne klinik

For at dine tænder kan forblive sunde hele livet, er det også nødvendigt for tandlæger, tandplejere og klinikassistenter at følge med tiden, når det gælder behandling. Det gør vi hos tandlægen.dk Horsens, hvor vi altid anvender den nyeste teknologi og udfører alle former for tandbehandling fra tandfacader til broer og kroner, implantater, kosmetisk tandbehandling samt behandling af paradentose.
Derfor bliver alt porcelænsarbejde eksempelvis også fremstillet ud fra digitale Trios scanninger i stedet for gammeldags aftryk, ligesom vores tandlæge Mette Thonsgaard er certificerede bruger af Inman Aligner og Lite-wire, hvilket betyder, at de kan rette tænder på bare 12-16 uger.

Drømmer du om lige tænder?

Mange ønsker sig et flottere smil. Og faktisk kan de fleste tandstillingsfejl på fortænderne rettet på bare 12-16 uger med en aftagelig skinne eller på 3-6 måneder med en fastsiddende bøjle, der næsten er usynlig. Tal med tandlægen.dk Horsens om hvilken løsning, der er den rette for dig. Næsten alt er muligt, og ofte billigere end du tror.
Bestilt tid til en gratis vurdering af om du også kan få et smukt smil med tandregulering. Ønsker du visualisering koster det kun 1500 kroner.

tandlægen.dk Horsens er der for dig

For vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter er det vigtigt at være på forkant med udviklingen. Derfor bliver vi hos tandlægen.dk Horsens regelmæssigt videreuddannet for din tryghed, ligesom vi altid bruger det bedste og mest moderne udstyr. Og da du skal føle dig tryg fra start til slut hos din tandlæge, tilbyder vi selvfølgelig også en attraktiv finansieringsløsning.