tandlægen.dk Struer

Mød teamet

tandlægen.dk Struer har eksisteret siden 1998. Vi foretager alle tandbehandlinger, også de mere komplicerede som tandimplantater, og vi har altid dit velbehag i fokus. Derfor har tandklinikken eksempelvis indført et nyt scanningsudstyr til tænder og kæber, så du ikke længere behøver at få taget afstøbninger.

Desuden er tandlæge klinikken indrettet i gode, lyse lokaler med moderne behandlerrum. Her oplever du en rolig og imødekommende atmosfære, der medvirker til, at du kan slappe af under hele behandlingsforløbet.

Mød teamet

Som patient skal du altid være 100 procent tilfreds.

I tandklinikken arbejder med den nyeste teknologi, materialer og teknikker og er løbende på efteruddannelse. Dette sikrer dig en høj standard og begrænsede gener.
Som patient hos tandlægen.dk Struer kan du derfor forvente et højt fagligt niveau, uanset dit behandlingsbehov, tilsat en god service i en afslappet atmosfære. Vi lytter til dine ønsker og gennem faglig vejledning tilbyder vi langsigtede tandbehandlinger tilpasset dine behov.

Hos tandlægen.dk Struer går op i, at dine tænder skal være sunde, og som tandlæger efterstræber vi, at du skal føle så lidt ubehag som overhovedet muligt ved tandbehandlingen. Vi giver dig altid et overblik over dine muligheder, og hvordan du forebygger bedst muligt, ligesom du får et overslag på prisen på større tandbehandlinger - før vi behandler.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Hos tandlægen.dk Struer varetager vi alle former for tandbehandlinger, både generelle tandeftersyn og de mere komplekse, som tandimplantater, kroner og broer. Vi tager også gerne børn ind som patienter.

Som henvisningsklinik har vi et mangeårigt samarbejde med specialpraksisser og dentallaboratorier i hele Danmark, ligesom vi samarbejder med regionssygehuse i Midt-og Vestjylland.

I tandklinikken råder vi over effektivt og moderne tandlægeudstyr, som sikre dig den bedste tandbehandling.

Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Hos os er dit smil i trygge hænder
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi
Sammen lægger vi en plan for dine tænders fremtid

Finansiering
- nemt og bekvemt

Lån via Resurs Bank til en fast månedlig ydelse og
betal i det tempo som du har lyst til.

Få råd til et nyt smil
Vil du anbefale tandlægen.dk Struer
Tak for din bedømmelse :)