tandlægen.dk Struer

Mød teamet

Som patient skal du altid være 100 procent tilfreds.

Vi arbejder med den nyeste teknologi, materialer og teknikker og er løbende på efteruddannelse. Dette sikrer dig en høj standard og begrænsede gener.

Som patient kan du derfor forvente et højt fagligt niveau, uanset dit behandlingsbehov, tilsat en god service i en afslappet atmosfære. Vi lytter til dine ønsker og gennem faglig vejledning tilbyder vi langsigtede tandbehandlinger tilpasset dine behov.

Hos tandlægen.dk Struer går op i, at dine tænder skal være sunde, og som tandlæger efterstræber vi, at du skal føle så lidt ubehag som overhovedet muligt ved tandbehandlingen. Vi giver dig altid et overblik over dine muligheder, og hvordan du forebygger bedst muligt, ligesom du får et overslag på prisen på større tandbehandlinger - før vi behandler.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Vi tilbyder alle former for tandbehandlinger, både generelle tandeftersyn og de mere komplekse, som tandimplantater, kroner og broer. Vi tager også gerne børn ind som patienter.

Som henvisningsklinik har vi et mangeårigt samarbejde med specialpraksisser og dentallaboratorier i hele Danmark, ligesom vi samarbejder med regionssygehuse i Midt-og Vestjylland.

Vi råder over effektivt og moderne tandlægeudstyr, som sikrer dig den bedste tandbehandling. Vi har bl.a. indført et nyt 3D-scanningssystem, så det ikke er nødvendigt at tage afstøbninger af tænderne.

For dig som patient betyder det:
– En hurtigere og mere behagelig oplevelse hos tandlægen
– Bedre tilpasning, minimal slibning og forbedret resultat
– Mindre tid i tandlægestolen

Vi sætter altid ekstra tid af første gang
Hos os er dit smil i trygge hænder
Vi vil lære dig at kende, ikke kun dine tænder
Sammen finder vi den ønskede behandling til dig og din økonomi
Sammen lægger vi en plan for dine tænders fremtid