Tandlæge i Aalborg

tandlægen.dk Aalborgs klinikansvarlige har tilsammen mere end 90 års erfaring indenfor alle behandlingsformer, hvilket giver tryghed for dig som patient.
Hos tandlægen.dk Aalborg er du i centrum, og vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter gør deres yderste for, at du er tryg, uanset om du skal have foretaget et større indgreb eller have dit regelmæssige tandeftersyn.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

90 års erfaring

Så meget har tandlægen.dk Aalborgs klinikansvarlige tilsammen. Det betyder også, at tandlægerne hos tandlægen.dk Aalborg har erfaring med alle slags behandlinger og sammen med tandplejerne og klinikassistenterne, sørger de for, at du er i trygge hænder. Vores behandlinger tager udgangspunkt i dine behov, ønsker og din økonomi.

Erfaring med alle behandlingsformer

Tænder, tandkød, kæbe og mundhule. Hos tandlægen.dk Aalborg kan vi hjælpe med det hele. Vi laver alt fra tandimplantater, kroner og broer, kosmetisk tandbehandling og behandling af paradentose. Vil tilbyder kirurgisk beahndling og behandling i narkose. På vores tandlaboratorium i Ålborg udvikler vi kroner og broer, så du kan blive færdigbehandlet på en dag.

Og du skal ikke være bekymret, for om behandlingen gør ondt, uanset om du skal have lavet en fyldning eller revne i tanden eller skal igennem større tandkirurgi. Vi bruger nemlig den nyeste teknologi til at sikre en helt igennem smertefri behandling.

Tryghed hele vejen

For tandlægen.dk Aalborgs medarbejdere er god kommunikation yderst vigtigt, og derfor vil du altid opleve, at vi går i dybden i forhold til dine ønsker og behov. For du er i centrum. Det er din garanti for tryghed hos din tandlæge. Tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne sætter derfor ekstra tid af til dig ved dit første besøg. På den måde kan vi sammen nå frem til, hvad du ønsker og har brug for – for både dig og din økonomi. Har du behov for hjælp til finansieringen ved en større tandbehandling, er der ligeledes mulighed for at finde en god finansieringsløsning, som kan føre dig trygt gennem hele processen.

tandlægen.dk Aalborg ligger placeret i centrum af Aalborg og ved indfaldvejen til Aalborg, så det altid er nemt at komme til os.