Vi ser frem til at byde dig velkommen i tandlægen.dk

Vi sætter ekstra tid af til dig som ny patient. Det er vigtigt, at du oplyser os om din tandhistorik, fx hvilke problemer du har haft, hvilke behandlinger du har fået.

Hvis du lider af tandlægeskræk eller på anden måde føler dig utryg, så skal du endelig informere os om det. Så ved vi, at vi skal være ekstra varsomme – og vi går aldrig hurtigere frem, end du har mod på.

Vi vil som oftest rekvirere din journal fra din tidligere tandlæge, så vi ved, hvad du tidligere har fået foretaget af forebyggelse og behandling.

Før vi undersøger og behandler

Vi oplyser dig altid om, hvad vi gør og vi sætter ikke noget i gang, uden du har givet tilladelse til det.

Hvis vi anbefaler et større behandlingsforløb, giver vi dig en behandlingsplan med prisoverslag, så vi sammen kan lægge en plan for, hvordan du kommer igang og hvad du bør prioritere, så vi imødekommer både dine ønsker og dit økonomiske råderum.

Din tandsundhed er vigtigst

I tandlægen.dk har vi et mål om at være den fagligt stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed. Derfor vil vores målsætning til hver en tid være at forebygge og behandle, så du bevarer dine tænder længst muligt.

Din tandsundhed og din tryghed er vigtigst for os

Derfor er det vores mål, at du altid føler dig velinformeret om de behandlinger, vi foretager. Dette gælder ikke blot i forhold til behandlingens omfang, men også det økonomiske aspekt, så du undgår ubehagelige overraskelser.

Første besøg på klinikken

Du vil blive modtaget af vores dygtige personale, og vi har afsat god tid til, at vi sammen kan tale om dine forventninger, ønsker og behov.

At vælge behandler er ofte et spørgsmål om kemi og tillid.
Hos os har du derfor altid frit valg blandt vore behandlere.

Du må meget gerne komme i god tid, så vi kan få registreret alle dine oplysninger i journalsystemet.

Du skal medbringe gyldigt sygesikringskort, så registreringen kan ske hurtigt og rigtigt. Hvis du tager medicin, må du meget gerne medbringe medicinskema og medicinkort.

Du vil blive tilbudt automatisk indkald til det regelmæssige eftersyn, så du kommer ind i en god gænge fra starten.

Vi kan kun rekvirere journal og røntgenbilleder fra din tidligere tandlæge med din accept. Det vil vi gerne bede om lov til af dig.

For os er det vigtigt, at du får en kompetent og omsorgsfuld behandling.  Så ønsker du, at vi gør noget anderledes, skal du blot sige til, så vil vi forsøge at efterkomme dine ønsker.

Så du kan slappe af

Mange af vores klinikker tilbyder musik under behandlingen, så du kan slappe mere af. For nogle kan det hjælpe på nervøsiteten, da det fjerner fokus fra behandlingen, mens det for andre er en rigtig god måde at få tiden til at gå på, mens man ligger i tandlægestolen.

Du er også velkommen til til selv at have musik med selv.Du skal føle dig godt tilpas og være tryg!

Mange danskere lider af tandlægeskræk, der afholder dem fra at gå til tandlægen. Hos tandlægen.dk vil du opleve mindst mulig smerte og ubehag

{{infoWindowItem.city}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
Zoom med fingrene på kortet
Find nærmeste klinik