Tandlæge i Varde

tandlægen.dk Varde ligger centralt placeret lige ved Varde Vest Station, og det er dermed nemt at komme til vores klinik, om du rejser i tog eller i bil. Hos tandlægen.dk Varde går vi op i omsorg, tryghed og professionalisme, og du vil altid opleve, at vores personale tager sig godt af dig, uanset om du skal have lavet en større tandbehandling eller et tandeftersyn.

{{infoWindowItem.title}}
{{infoWindowItem.address}}
{{infoWindowItem.zip}}
{{item.title}}

{{item.address}}
{{item.zip}}

ISO-certificeret

Midt på Markedspladsen i Varde tæt på Varde Vest Station ligger tandlægen.dk Varde. Tandlægeklinikken har igennem mange år været drevet af de to tandlæger Arne Nygaard og Margrethe Manøe og sammen med tandplejerne og klinikassistenterne gør de alt for at få dig til at føle dig tryg.
Klinikken er ISO-certificeret, hvilket er din garanti for en høj kvalitet og professionalisme.
Hos tandlægen.dk Varde går vi op i omsorg, tryghed og professionalisme, og du vil altid opleve, at vores tandlæger, tandplejere og klinikassistenter tager sig godt af dig, uanset om du skal have lavet en kompliceret tandbehandling eller kommer til dit regelmæssige tandeftersyn.

Moderne klinik med alle tandbehandlinger

Som en moderne klinik både af udseende og dag til dag arbejde kan tandlægen.dk Varde tilbyde dig alle tandbehandlinger fra det almindelige eftersyn, tandfyldninger og knækkede eller revnede tænder til tandimplantater, rodbehandlinger, kosmetisk tandbehandling, knogleopbygning, tandfacader, ligesom vi har stor erfaring med løse proteser og er specialuddannede inden for behandling og forebyggelse af paradentose.

Føl dig tryg fra start til slut

Det er vigtigst for os er, at du har tilliden til din tandlæge i orden. Og derfor går tandlægerne, tandplejerne og klinikassistenterne hos tandlægen.dk Varde op i, at du altid skal føle dig tryg i tandlægestolen. Vi bruger ekstra tid på dig som patient, første gang du besøger os, så vi får afklaret dine ønsker, forventninger og behov, og vi forklarer altid undervejs, er nænsomme under behandlingen og svarer på dine spørgsmål.
Skal du igennem en større tandbehandling, tilbyder vi også en fornuftig finansieringsløsning, så du også kan føle dig økonomisk tryg.