tandlægen.dk Fiolstræde

Mød tandlægerne ved Nørreport st.

Klinikkens tandlæger har lang erfaring og har opbygget kompetencer inden for en række behandlinger. Men vi vil faktisk helst gøre så lidt ved dine tænder som muligt, fordi vi tror på forebyggelse og ved, at det virker. Klinikken gennemfører meget forbyggende arbejde, og vi ved, at det kan betale sig for vores patienter, for vi laver til gengæld færre fyldninger og tandudtrækninger end en gennemsnitsklinik.

Vores behandlere har som fælles mål, at du skal opleve en kompetent og omhyggelig behandling udført med empati og menneskelig forståelse.

Fortæl os om din tandlægeskræk
Vi er på tandklinikken meget bevidste om, at du har måtte overvinde dig selv for at bestille en tid. Det er os derfor magtpåliggende at modtage dig på bedst mulig vis.

Forudsætningen er dog, at vi kender til din tandlægeskræk. Derfor skal du huske at fortælle det, når du bestiller din tandlægetid.

Vi benytter de nyeste teknologier, fx digital scanning og røntgen, da vi ved, at vores patienter føler det mere bekvemt, og kvaliteten er langt bedre.

Behandlinger

Jo færre indgreb en tand udsættes for, des bedre holder den. Vores bedste behandling er derfor rådgivning og forebyggelse.

Et af vores specialer er behandlinger af patienter med tandlægeskræk. Ved vi på forhånd at du søger smertefri behandling, fordi du har tandlægeskræk, sætter vi ekstra tid af til dig og gennemgår blandt andet hvilke smertedæmpende behandlinger, vi kan tilbyde.

Vi er henvisningsklinik for tandkirurgi. Vores tandlæger har mange års erfaring i kirurgiske indgreb, og vi har modtaget patienter fra andre klinikker i de sidste 30 år.

Men er skaden sket, ved vi også, hvordan vi bedst gør det godt igen: Ring til os på 33 13 01 48 – du finder os 3 minutters gang fra Nørreport Station.

Mød teamet

Hos os vil du finde en behandler, du kan være tryg ved

At vælge tandlæge handler om tillid. Hos os er du i kompetente hænder, og sammen vil vi skabe en god oplevelse for dig.

Vores digitale muligheder giver os mulighed for at give dig en behandling med få gener og høj kvalitet.

Flere af os er uddannet i tandregulering og tilbyder blandet andet regulering ved brug af Invisalign og Inman Aligner.

Udviklingen går stærkt, så for at sikre, at vi altid er på forkant med udviklingen, anvender vi meget tid på kurser og kongresser i såvel ind- som udland.
Ligeledes indgår studieophold i udlandet som en naturlig del af vores bestræbelser på at kunne tilbyde den bedst mulige tandbehandling.​

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Finansiering
- nemt og bekvemt

Lån via Resurs Bank til en fast månedlig ydelse og
betal i det tempo som du har lyst til.

Få råd til et nyt smil

For tandlæger
Sikker henvisning af din patient

Hos tandlægen.dk Fiolstræde modtager vi henvisninger for implantatbehandling, rekonstruktioner, kosmetisk behandling, cone-beam og OP rtg, fjernelse af visdomstand samt behandlingsplanlægning.

Med placering i hjertet af København - få meter Nørreport station fra Metro og S-tog, kan I trygt, nemt og bekvemt, henvise jeres patienter til tandlægen.dk Fiolstræde

Hos os får du
Færre tandudtrækninger og fyldninger
Kompetente og erfarne behandlere - også når der er tale om komplekse behandlingsindsatser
Vil du anbefale tandlægen.dk Fiolstræde
Tak for din bedømmelse :)