tandlægen.dk Fiolstræde

Mød teamet

Hos os vil du finde en behandler, du kan være tryg ved

At vælge tandlæge handler om tillid. Hos tandlægen.dk Fiolstræde er du i kompetente hænder, og sammen vil vi skabe en god oplevelse for dig.
Vores digitale behandlingsmuligheder giver os mulighed for at give dig en tandbehandling med få gener og høj kvalitet.
Flere af os er uddannet i tandregulering og tilbyder blandet andet regulering ved brug af usynlig bøjle fra Invisalign og Inman Aligner.
Udviklingen går stærkt, så for at sikre, at vi altid er på forkant med udviklingen, anvender vi meget tid på kurser og kongresser i såvel ind- som udland.
Ligeledes indgår studieophold i udlandet som en naturlig del af vores bestræbelser på at kunne tilbyde den bedst mulige tandbehandling.​

Klinikkens tandlæger har lang erfaring og har opbygget kompetencer inden for en række tandbehandlinger. Men vi vil faktisk helst gøre så lidt ved dine tænder som muligt, fordi vi tror på forebyggelse og ved, at det virker. Hos tandlægen.dk Fiolstræde har vi fokus på forbyggende tandpleje, og vi ved, at det kan betale sig for vores patienter, for vi laver til gengæld færre fyldninger og tandudtrækninger end en gennemsnitsklinik.

Vores behandlere har som fælles mål, at du skal opleve en kompetent og omhyggelig tandbehandling udført med empati og menneskelig forståelse.

Læs mere
{{item.name}}
{{item.title}}

{{profileObj.name}}

{{profileObj.title}}

Behandlinger

Jo færre indgreb en tand udsættes for, des bedre holder den. Vores bedste tandbehandling er derfor rådgivning og forebyggelse.

Et af vores specialer er behandlinger af patienter med tandlægeskræk. Ved vi på forhånd at du søger smertefri behandling, fordi du har tandlægeskræk, sætter vi ekstra tid af til dig og gennemgår blandt andet hvilke smertedæmpende tandbehandlinger, vi kan tilbyde.

Vi er henvisningsklinik for tandkirurgi. Vores tandlæger har mange års erfaring i kirurgiske indgreb, og vi har modtaget patienter fra andre klinikker i de sidste 30 år.

Men er skaden sket, ved vi også, hvordan vi bedst gør det godt igen: Ring til os på 33 13 01 48 – du finder tandlægen.dk Fiolstræde 3 minutters gang fra Nørreport Station.

Hos os får du
Færre tandudtrækninger og fyldninger
Kompetente og erfarne behandlere - også når der er tale om komplekse behandlingsindsatser
En tandlæge som lytter til dig og dine behov
Den ønskede behandling som er tilpasset dig og din økonomi